ΤΙΝΑ ΤΡΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

ΤΙΝΑ ΤΡΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Είναι ωραίο αλλά και δύσκολο να παρουσιάζεις τον εαυτό σου στο χαρτί, όταν ξέρεις ότι χιλιάδες άνθρωποι θα διαβάσουν το άρθρο σου  και οι περισσότεροι θα διαμορφώσουν άποψη για σένα, για τα προσόντα σου και  για το έργο που θέλεις να παράγεις.
Αρχικά λοιπόν, ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει για ποιους λόγους ένας υποψήφιος  αποφασίζει να αλλάξει παράταξη, γιατί έτσι  θα έχει σφαιρική άποψη για το ποιόν και τη σκέψη αυτού του ανθρώπου που διεκδικεί την ψήφο του.
Όταν αποφάσισα λοιπόν να κατέλθω στις επικείμενες  εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος το έκανα με μοναδικό γνώμονα τη προσφορά μου στη πόλη.
Το ήθος, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, η ακεραιότητα του χαρακτήρα,  η αλληλεγγύη και η δημοκρατία αποτελούν βασικά στοιχεία όχι μόνο του τρόπου που έχω αποφασίσει να πολιτευτώ αλλά και του τρόπου με τον οποίο έχω μάθει να πορεύομαι στη ζωή μου.
Μιας και αυτά τα στοιχεία είναι για εμένα αδιαπραγμάτευτα αποφάσισα ότι δεν μπορώ πλέον να αποτελώ μέλος του συνδυασμού Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση υπό του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.
Κρατώντας τις ίδιες αξίες που με έκαναν να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης αποφάσισα να ανταποκριθώ στο ενωτικό κάλεσμα του Βασίλη Θώδα και να συμπορευτώ  με τη παράταξη ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, Ενωτική δύναμη για μια Ανθρώπινη Πόλη.
Τίποτε δεν θα αλλάξει αν μένουμε στα λόγια και ξεχνούμε τις πράξεις.  Αν δεν δίνουμε εμείς και ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης, πρώτος το δημοκρατικό παράδειγμα αντιμετώπισης των συνδημοτών μας, ακόμα και των πολιτικών μας αντιπάλων. Αν δεν δώσουμε την μάχη στο πλάι ενός ηγέτη ικανού, ανθρώπινου, τίμιου και ηθικού.
Η πορεία μου και η εμπειρία μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα μου δίνουν τη δυνατότητα να ονειρεύομαι  ένα δήμο γεμάτο πολιτιστικά δρώμενα, ζωή και πρόοδο. Η τέχνη σε όλες τις μορφές της, είναι πολιτισμός. Οραματίζομαι έναν δήμο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του να εξελίσσονται ,να μαθαίνουν αλλά και να ψυχαγωγούνται.
Έναν δήμο που οι νέοι άνθρωποι θα χαίρονται να τον ζουν .
Είμαστε το φωτεινό αύριο ενάντια στο βαλτωμένο σήμερα και σεις, μπορείτε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις.

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου