Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός Χρήστος ΦΑΣΛΗΣ προτείνει

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός Χρήστος ΦΑΣΛΗΣ  προτείνει

Κύριε Φασλή είσαστε υποψήφιος στην παράταξη «Ζωγράφου Μπροστά-Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» θα θέλαμε να μας απαντήσετε επιγραμματικά:

«Τι πιστεύετε  ότι είναι αυτό που λείπει από την πόλη του Ζωγράφου;»

Αυτό που λείπει από την πόλη μας είναι πρώτα και κύρια η ζωγραφιώτικη ταυτότητα. Πέραν της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών μας που είναι η καθαριότητα, η στάθμευση και το πράσινο, η σφυρηλάτηση της ζωγραφιώτικης ταυτότητας, είναι εκ των ων ουκ άνευ το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα υλοποιηθεί το όραμα της επόμενης δημοτικής αρχής.
Από το έμβλημα της πόλης μας μέχρι το αφήγημα της, αλλά και το πώς ακούγεται προς έξω προκύπτει ότι κάτι δεν έχουμε κάνει σωστά έως τώρα. Είναι αδιανόητο η πόλη μας να έχει «γυρισμένη» την πλάτη της στα Πανεπιστήμια, είναι αδιανόητο να μη συνεργάζεται με αυτά.
Ζωγραφιώτικη ταυτότητα σημαίνει η πόλη μας να πάψει να είναι παρακολούθημα του Δήμου Αθηναίων σε όλα τα επίπεδα και να αποκτήσει δικό της brand name ως πόλη των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού.
Αποτελεί έμπεδη πεποίθησή μου ότι η πόλη μας μπορεί να γίνει πρότυπη μέσα από συνέργειες και δράσεις από κοινού με την πανεπιστημιακή κοινότητα. Είναι ένα τεράστιο προνόμιο αυτό για την πόλη μας, το οποίο δυστυχώς παραμένει αναξιοποίητο έως και σήμερα.
Αυτό που πρέπει να γίνει συνεπώς είναι «Ζωγράφου πόλη Γραμμάτων, Τεχνών και Πολιτισμού», στο πλαίσιο επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με τα Πανεπιστήμια και μίας νέας ισχυρής Ζωγραφιώτικης ταυτότητας που θα φέρει ξανά την πόλη μας στην αφρόκρεμα των πόλεων της Ελλάδος και της Ευρώπης

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου