Γιορτή Λουλουδιών στο πάρκο Γουδί από 17 Μαΐου -3 Ιουνίου

Γιορτή Λουλουδιών στο πάρκο Γουδί από 17 Μαΐου -3 Ιουνίου

Για σχεδόν είκοσι μέρες, το Πάρκο Γουδί, ένας από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου και αναψυχής που διαθέτει η πόλη, θα γεμίσει με χρώματα και αρώματα, καθώς ξεκινά η “ Γιορτή Λουλουδιών” που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου . Από τις 17 Μαΐου, καθημερινά, από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δέκα το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα δεκάδων εκθετών, σε μία μεγάλη ποικιλία φυτών, λουλουδιών και βοτάνων και να προμηθευτούν φυτά της αρεσκείας τους.

Στο χώρο της έκθεσης θα παραδίδονται μαθήματα πρωτότυπων κατασκευών και ανθοδετικών συνθέσεων, ενώ όλοι οι επαγγελματίες που συμμετέχουν θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές για περιποίηση και φροντίδα των φυτών.

 Τα Σαββατοκύριακα, το παραδοσιακό τρενάκι του Δήμου, θα σφυρίζει δυνατά από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις εννέα το βράδυ, μεταφέροντας τον κόσμο από τους δρόμους της πόλης του Ζωγράφου, στο πάρκο Γουδί.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά (συναυλίες, χορευτικά δρώμενα, έκθεση φωτογραφίας, παραστάσεις σαπουνόφουσκας, κ.α.)

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε την έκθεση μαζί με την οικογένεια ή την παρέα σας, να απολαύσετε υπέροχες βόλτες στο πάρκο Γουδή, και να παρακολουθήσετε προσεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αναλυτικό Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Σάββατο 19 Μαΐου , 18:00

• «ΕΙΡΗΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Σχολείων, Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Αθλητικών, Εθνικοτοπικών Συλλόγων και λοιπών φορέων του Ζωγράφου υπό την Αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου. (το πρόγραμμα περιλαμβάνει: μουσικά σχήματα, τραγούδια από χορωδίες, χορευτικά τμήματα, έκθεση φωτογραφίας, λαμπαδηδρομία κ.α.)

Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά με διαδραστικές παραστάσεις σαπουνόφουσκας από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite

Κυριακή 20 Μαΐου, 19:30

• Παραδοσιακή Συναυλία με το Χρήστο Τσιαμούλη και τους Κυρατζήδες

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού

Σάββατο 26 Μαΐου, 19:00

• Μαθήματα Ανθοδετικής & Κατασκευών για παιδιά

Κυριακή 27 Μαΐου, 19:00

• Σεμινάρια Ανθοδετικής Τέχνης για ενήλικες

Σάββατο 2 Ιουνίου 

• Μαθήματα Ανθοδετικής & Κατασκευών για παιδιά (ώρα 18.30)

• Μουσική Παράσταση από το συγκρότημα Encardia (ώρα 20.00)

Κυριακή 3 Ιουνίου, 19:00

• Μαθήματα Ανθοδετικής & Κατασκευών για παιδιά & ενήλικες

Στη Διάρκεια της Έκθεσης κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ θα εκτελεί δρομολόγια από τις 18.00 μέχρι 21.00. ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή, διάρκειας περίπου 40¨:

Πάρκο Γουδί – Γ. Παπανδρέου – Ούλωφ Πάλμε – Γρ. Αυξεντίου (άνοδος) – Αργοναυτών – Μακρυγιάννη – Γ. Ζωγράφου (κάθοδος) – Λ. Παπάγου(άνοδος) – Γρ. Κουσίδη – Ηρώων Πολυτεχνείου – Λ. Παπάγου (κάθοδος) – Γ. Παπανδρέου (άνοδος) – Πάρκο Γουδί (τέρμα)

Τελευταίο δρομολόγιο ώρα 21:00 από Πάρκο Γουδί.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου