Ζωγράφου Summer Festival vol.4 – 2023! (5 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου 2023)

Ζωγράφου Summer Festival vol.4 – 2023!  (5 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου 2023)

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει την έναρξη του Ζωγράφου Summer Festival vol.4  2023!

Για  20 μέρες τον Ιούλιο η πόλη μας θα φιλοξενήσει  εναλλάξ μουσικά σχήματα, ηχητικές και οπτικές εγκαταστάσεις, με back to back δωρεάν συναυλίες για μικρούς και μεγάλους, που θα σημάνουν την εκκίνηση των καλοκαιρινών lives, ενώ παράλληλα θα γεμίσουν με ήχους και εικόνες αγαπημένα και εμβληματικά κτίρια και σημεία, του Δήμου Ζωγράφου, όπως η Βίλα Ζωγράφου, το Πάρκο Γουδί και το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, χαρίζοντας μας αξέχαστα μουσικά ταξίδια.

Θα φιλοξενήσουμε εναλλάξ μουσικά σχήματα, μέσα από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες,που θα μας παρουσιάζουν τo έργο τους μέσα από ένα crossover ρεπερτόριο, διαφορετικά και αναπάντεχα είδη με εναλλαγές και πολλές εκπλήξεις!

Έντονη παρουσία, στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα είναι και πάλι η επιτυχημένη νέα εμβόλιμη ενότητα που αφορά τους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Δίνουμε ξανά την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν νέα παιδιά τις δημιουργίες τους σε μια διήμερη καλλιτεχνική ενότητα με την ονομασία :Youth Unit.

 Η αυλαία μας ανοίγει, 5 Ιουλίου και κλείνει 24 Ιουλίου 2023 και σας περιμένουμε με χαρά να απολαύσουμε μια μοναδική  μουσική  γιορτή και να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι!

Stay Tuned!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

Info: «Βίλα Ζωγράφου» Γεωργίου Ζωγράφου 13

            Πάρκο Γουδή (εντός 49 στρ.)

            «Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου»  

Γεωργίου Ζωγράφου 17  

            (είσοδος από πλατεία Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου)

Τηλ. επικοινωνίας Γραφείου Διοργάνωσης Φεστιβάλ : 210-7481396

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου