Η απάντησή μας για τις αιχμές για το Κολυμβητήριο Ιλισίων

Η απάντησή μας για τις αιχμές για το Κολυμβητήριο Ιλισίων

Στις 19 Μαρτίου 2017 η Δημοτική Αρχή σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζωγράφου, αναφέρει για το Ιλίσιο Κολυμβητήριο ότι «αβάσιμοι ισχυρισμοί, που δημοσιεύτηκαν σε τοπική εφημερίδα, δημιούργησαν την ψευδή εικόνα για ελλειπή υγιεινή του Κολυμβητηρίου».
ΟΜΩΣ 
Η εφημερίδα μας (την οποίαν η Διοίκηση αποφεύγει να κατονομάσει για δικούς της λόγους άγνωστους και αδιάφορους για εμάς) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από το να δημοσιεύσει συνέντευξη του ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ από την ίδια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Εφόρου του Αθλητικού Κέντρου Ιλισίων κ. Γιώργου ΑΡΒΑΝΙΤΗ.
Ενημερώνουμε τη Δημοτική Αρχή ότι η εφημερίδα μας δεν έχει την δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχου όσον αφορά την επικινδυνότητα ή μη του νερού της πισίνας στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο, ούτε πόσα χημικά ρίχνουν για τον καθαρισμό της πισίνας, αλλά ούτε και για την κατάσταση που επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο.
Ο υπεύθυνος Έφορος που επαναλαμβάνουμε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΕ γνώριζε και ΑΥΤΑ που ΓΝΩΡΙΖΕ τα γνωστοποίησε μέσω της εφημερίδας μας στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι εκ του πονηρού……..
Για το τι είπε ό κ. Αρβανίτης σας παραπέμπουμε στο φύλλο της εφημερίδας μας με αριθμό 146.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου