Παναγιώτης Αγγελόπουλος Επικεφαλής παρατάξεως "Ζωγράφου Μπροστά:«Από το κακό στο χειρότερο η Δημοτική μας Αρχή"

«Από το κακό στο χειρότερο η Δημοτική μας Αρχή υπό την κα Καφατσάκη και τους συνοδοιπόρους της. Την πρώτη χρονιά περιορίσθηκε στη διαχείριση και τα πανάκριβα πανηγύρια, στην ασάφεια και τα θολά ιδεολογήματα, χάνοντας κάθε πιθανή χρηματοδότηση, αδιαφορώντας για την ανάπτυξη της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών. Στη δεύτερη χρονιά, σε αυτά, προσθέτει και την κομματικοποίηση της πόλης ελπίζοντας ότι με ένα νέο διχασμό των πολιτών θα μπορέσει να σκεπάσει την αποτυχία της διοίκησής της και τη διαρκή χειροτέρευση της πόλης και της ζωής των συμπολιτών μας». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά τη χθεσινή αρκετά επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αφορμή για την ένταση που επεκράτησε, αποτέλεσε το θέμα των συμβασιούχων, για τους οποίους η κα Καφατσάκη «ξαναέγραψε» το διοικητικό δίκαιο και τους κανόνες της λογικής, καθώς δήλωσε ότι είναι «υπέρ τους» …αλλά δεν είπε «ναι» στην απασχόλησή τους, είπε δε ότι καλύπτουν «πραγματικές» και όχι «πάγιες και διαρκείς» ανάγκες. Συνέχισε δε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί …η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης με τους υποστηρικτές του να μιλάνε… «προκαλώντας εύλογες απορίες για την πιθανότητα να μην θυμάται ότι είναι Δήμαρχος και όχι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι σαφές», τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, «για να μείνουμε στο θέμα που αφορά τους συμπολίτες μας, καθώς δεν τους και δεν μας ενδιαφέρει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το κομματικό παραλήρημα της Δημάρχου μας, είναι, λοιπόν, σαφές, ότι η κα Καφατσάκη στέκεται, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, απέναντι στους συμβασιούχους, αλλά δεν έχει το θάρρος να τους το πει και καταφεύγει σε απίστευτες διατυπώσεις προκειμένου να μετατρέψει το “όχι” που τους λέει σε “μη ναι”, ελπίζοντας ότι θα τους μπερδέψει και θα ξεφύγει. Δυστυχώς, η κα Καφατσάκη, ακόμη και σήμερα, παρά την αστική κουλτούρα της, αδυνατεί να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στις ατελείωτες αναλύσεις των γκρουπούσκουλων και την άσκηση διοίκησης».

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου