Το MILKO ανακαίνισε το γήπεδο μπάσκετ του Ζωγράφου

Το MILKO ανακαίνισε το γήπεδο μπάσκετ του Ζωγράφου

Η γνωστή εταιρεία ΔΕΛΤΑ ξεκίνησε την καμπάνια του MILKOHoodMakeover  με σύνθημα “Καν’ το για τη γειτονιά σου” την ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους νέους και τον αθλητισμό.

Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας παρέδωσε ολοκαίνουργιο το γήπεδο  του μπάσκετ στην οδό Αστερίου στο Γουδί και σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει ότι:

“Το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ, μετά την ολική ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ της Αγ. Βαρβάρας με τη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους νέους και τον αθλητισμό, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Στο πλαίσιο της καμπάνιας του MILKOHoodMakeover με μότο “Καν’ το για την γειτονιά σου”, το MILKO παραδίδει τώρα ένα ακόμη ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ στον Δήμο Ζωγράφου.

Πρόκειται πλέον για έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο άθλησης, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πλήρως παραμελημένος και ανεκμετάλλευτος. Η εντυπωσιακή αυτή ανάπλαση του χώρου προήλθε μέσα από τη μεγάλη ψηφοφορία του διαγωνισμού που διοργάνωσε το MILKO, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να ψηφίσει το γηπεδάκι της δικής του γειτονιάς. Σήμερα, τα παιδιά της περιοχής που συμμετείχαν στη δράση στηρίζοντας τη γειτονιά τους, μπορούν να παίξουν ήδη σ’ έναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο χρώμα. Το ανακαινισμένο γήπεδο χαρακτηρίζει πλέον ένα πολύ εντυπωσιακό σχέδιο με την επιμέλεια του GraffitiartistSame84, όπου κυριαρχούν τα μηνύματα «Ψηλά το κεφάλι» και «KantoAlithino», αλλά και το ίδιο το MILKO ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης. Ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία της δράσης αυτής είχαν, εκτός από τον καλλιτέχνη Same84, ο γνωστός ράπερMike, αλλά και το νέο αστέρι της αγαπημένης μπασκετικής οικογένειας, ο Άλεξ. Αντετοκούνμπο.

Η υλοποίηση της δράσης έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου, ο οποίος αγκάλιασε το MILKOhoodmakeover. Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας, κατά την παράδοση του γηπέδου στους νέους της περιοχής, τόνισε: «Η προσφορά της ΔΕΛΤΑ στα παιδιά μας είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο Δήμος μας απέκτησε ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο χώρο άθλησης.». Επίσης ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Η σταθερή στήριξη της ΔΕΛΤΑ στον μπασκετικό αθλητισμό ευρύτερα και ειδικά στους νέους που αγωνίζονται, έχει ξεχωριστή σημασία και έντονα συμβολικό χαρακτήρα. Μπράβο στα παιδιά της πόλης μας που κυνήγησαν το όνειρό τους και το έκαναν αληθινό!».

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και το MILKO είναι εδώ για να τα κάνει αληθινά. Απολαύστε την ταινία για την ανακατασκευή του γηπέδου στο link:

https://www.youtube.com/watch?v=K2rpcvFTkBo

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου