"Ημέρες Μουσικής"

"Ημέρες Μουσικής"

Το ΝΠ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει «Ημέρες Μουσικής» και στην παρακάτω ανακοίνωσή-πρόσκληση καλεί τα Τοπικά Μουσικά Συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φεστιβάλ μουσικής που διοργανώνει για να σπάσει η γκρι καταθλιπτική ατμόσφαιρα της πόλης μας και όχι μόνον γιατί η μουσική είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, γιατί  με τη μουσική ταξιδεύεις, ξεπερνάς πιο εύκολα ένα πρόβλημα και κουβαλάς μέσα σου και σε κάνει  πιο ήρεμο, πιο επιθετικό, πιο δυνατό, πιο αισιόδοξο, γιατί η μουσική είναι μελωδία . 
Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Προσκαλούμε όσα Τοπικά Μουσικά Συγκροτήματα ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί από 20 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2015 στον Δήμο μας.
Το φεστιβάλ έχει σκοπό την μουσική απεικόνιση της εποχής μας μέσα από τη ματιά επώνυμων αλλά και νέων μουσικών σχημάτων και αφορά όλα τα είδη μουσικής. 
Η δύναμη της παρέας, των groups, η δημιουργία και η έκφραση, είναι η γέφυρα που ενώνει το αδιέξοδο με την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό.
Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, την συμμετοχή σας στην ομάδα διοργάνωσης, για να φτιάξουμε μαζί τις «Ημέρες Μουσικής» στην πόλη μας!!!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μας αποστείλουν υλικό: 
1. επωνυμία συγκροτήματος
2. αριθμός μελών
3. είδος μουσικής
4. βιογραφικό συγκροτήματος
5. demo και φωτογραφίες
6. τηλέφωνα υπεύθυνου
μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015,  στην διεύθυνση: Ανακρέοντος 60, Ζωγράφου τ.κ. 15771, (2ος όροφος)
Υπόψη Προέδρου ΝΠ Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Δημήτρη Καντιώτη.»

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου