Επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη μαζί με βουλευτές στο Δήμο Ζωγράφου

Επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη μαζί με βουλευτές στο Δήμο Ζωγράφου

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 το Δήμο Ζωγράφου, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, το διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Μπάμπη Σιάτρα, τους Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, Χάρη Θεοχάρη, Άννα Καραμανλή, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Βασίλη Σπανάκη αλλά και στελέχη του κόμματος, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Μίλτο Μπαντή, την επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννα Γκελεστάθη και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κατερίνα Καραβιώτη και Ντόρα Πάλλη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Δημαρχείο Ζωγράφου,  όπου   συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Θώδα ο οποίος καλωσόρισε τα στελέχη του κόμματος, τονίζοντας τη σημασία της ξεχωριστής αυτής συνάντησης.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν η ΙΒ΄ ΔΟΥ, όπου τα στελέχη του κόμματος, οι Βουλευτές και οι πολιτευτές ενημερώθηκαν για τη σημασία παραμονής της ΙΒ’ ΔΟΥ στον Δήμο Ζωγράφου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας του Δήμου Ζωγράφου,

Ο Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στην λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και να συνομιλήσουν με δημότες, καταστηματάρχες, εργαζομένους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Η περιήγηση-επίσκεψη κατέληξε στο Καφέ Αναψυκτήριο «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ»  όπου εκεί βρέθηκαν εκτός από το κλιμάκιο της Ν.Δ., κομματικά στελέχη της Τοπικής Κομματικής Οργάνωσης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Βασίλη Θώδα.

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου