Μαζεύουμε σχολικά γιατί το παιδί είναι πάνω από όλους

Μαζεύουμε σχολικά γιατί το παιδί είναι πάνω από όλους

Εθελοντική δράση «Μαζεύουμε σχολικά γιατί το παιδί είναι πάνω από όλους», διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθε στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα» προσφέροντας σχολικά είδη. Από τη δράση συγκεντρώθηκαν σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια απλά, τετράδια σπιράλ, ντοσιέ σημειώσεων, τεμάχια γραφικής ύλης (μολύβια – στυλό), πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, μπλοκ σημειώσεων, γόμες, ξύστρες, χάρακες και άλλα σχολικά είδη, χρήσιμα για κάθε μαθητή.

Στην εθελοντική δράση παρών και ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

Τις προσφορές των συμπολιτών μας παρέλαβαν υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου, ενώ τις επόμενες ημέρες τα σχολικά είδη θα διανεμηθούν σε παιδιά του που τα χρειάζονται.

Τη δράση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου