Οι συνεργάτες του νέου Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα σύμφωνα με πληροφορίες μας

Οι  συνεργάτες του νέου Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα  σύμφωνα με πληροφορίες μας

Η δημοσιογραφική πληροφόρηση γίνεται είτε από στόμα σε στόμα, είτε κρισάροντας κάποια γεγονότα, είτε έχοντας υπέρμετρη φαντασία, αλλά στηριζόμενη σε διάφορες πραγματικές ενδείξεις.
Έτσι λοιπόν και εμείς θα σας αναφέρουμε ονόματα δημοτικών συμβούλων που κάλλιστα μπορούν να καλύψουν θέσεις συνεργατών του Βασίλη Θώδα.
Ξεκινώντας, λέμε, μήπως στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετηθεί η Αναστασία Μπότου;
Μήπως στην Αντιδημαρχία Οικονομικών τοποθετηθεί ο Θοδωρής Μετικαρίδης, αλλά γίνει και αντ’ αυτού Δήμαρχος;
Μήπως στο Πράσινο Αντιδήμαρχος πάει ο Γιάννης Βούρτσης;
Μήπως στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, τοποθετηθεί η Ρένα Χαλκιαδάκη;
Μήπως στην Πολεοδομία Αντιδήμαρχος γίνει ο Δημήτρης Δήμας;
Μήπως στην Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πάει ο Άγης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της παράταξης “Εδώ Ζω” (στο πλαίσιο των συνεργασιών που ζητά ο “Κλεισθένης”);
Μέχρι τώρα έχουμε καλύψει πέντε (5) Αντιδημαρχίες όμως θα γίνει και έκτη (6), των Δημοσίων Σχέσεων. Εδώ υπάρχει η ΒΌΜΒΑ. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να μπει Δημοτικός Σύμβουλος άλλης παράταξης, ίδιας όμως ιδεολογικής προέλευσης που γνωρίζει επαγγελματικά το αντικείμενο και θα είναι η αρχή τους “ξηλώματος του πουλόβερ”
Τώρα στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ Πρόεδρο μήπως δούμε τον Λεωνίδα Κουφό, Αντιπρόεδρο τον Κώστα Πίτσιο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Τάσο Τανταρούδα;
Μένει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Μήπως δούμε εκεί Πρόεδρο τον Γιώργο Γιαννακόπουλο υπεύθυνο για τον Πολιτισμό (και αυτή η τοποθέτηση είναι στα πλαίσια των συνεργασιών των παρατάξεων όπως ζητά ο “Κλεισθένης”). Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος είναι επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες σε Δράση-Νέα Πορεία” και Αντιπρόεδρο του Ν.Π. τον Δήμο Μπουλούκο, υπεύθυνο για τον Αθλητισμό;
Μάλλον γνωρίζουμε και τους Προέδρους των Επιτροπών Οικονομικών που θα είναι ο Θεόδωρος Μετικαρίδης και Ποιότητα Ζωής ο ίδιος ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, που κρατά και την Καθαριότητα, για να δώσει σοβαρότητα ώστε η υπόσχεσή του να γίνει πράξη για “μια ολοκάθαρη πόλη”.
Ήδη ανέλαβε καθήκοντα ο Δημήτρης Αντωνιάδης στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
Μένει ο Λάμπρος Γούμενος που μάλλον θα είναι εκπρόσωπος σε όλες τις Επιτροπές και Συνέδρια που θα καλείται να συμμετέχει ο Δήμος.
Όμως υπάρχει και κάτι απρόβλεπτο. Μέσα στις συνεργασίες των παρατάξεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα  μπορεί να υπάρξει και τέταρτη παράταξη. Εάν γίνει αυτό, ανατρέπονται όλα όσα προαναφέρουμε.
 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου