Πρώτη μέρα στο σχολείο

Πρώτη μέρα στο σχολείο

Σήμερα άνοιξαν και πάλι οι πόρτες των σχολείων, τα προαύλια τους ζωντάνεψαν από τις ζωηρές φωνές και γέλια των μαθητών.

Σε όλους τους μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι την τελευταία τάξη του Λυκείου ευχόμαστε καλή πρόοδο με όνειρα, φιλοδοξίες και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Στους εκπαιδευτικούς που δημιουργούν τους αυριανούς πολίτες ευχόμαστε να σταθούν δίπλα στα παιδιά  με ζήλο και ευσυνειδησία, να τους μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, ιδανικά, αξίες, να κάνουν τη μάθηση βιωματική, διερευνητική και ενδιαφέρουσα.

 Να τους διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους με κοινωνική ευαισθησία τώρα που βάζουν τα θεμέλια της μελλοντικής σταδιοδρομίας του.

Στο συγκρότημα του  5ο και 6ο Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ζωγράφου, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, με τις ευχές για καλή χρονιά από τους Διευθυντές των σχολείων Νίκου Δημητρίου του 5ου και Μαρίας Κέζα του 6ου.

Στον αγιασμό από μέρους της Διοίκησης του Δήμου ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου Χρήστος Κλαδευτήρας ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά,σε κάθε εκπαιδευτικό, σε κάθε γονέα και κηδεμόνα ευχήθηκε να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν και  η επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου ανθρώπινη πόλη» Αναστασία Μπότου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Γρίβας,  

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου