Δήλωση Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Δήλωση Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Σε συνέχεια του άρθρου μας "Α-ταξί-Α Δημάρχου" για την απόφαση της  να δοθούν καταχωρήσεις των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε δύο μόνον από τις τέσσερες Τοπικές εφημερίδες που κυκλοφορούν στο Δήμο Ζωγράφου ο επικεφαλής της παράταξης "Ζωγράφου Μπροστά" και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:                                                         

"Η αλαζονεία της εξουσίας που έχει καταλάβει την κα Καφατσάκη διογκώνεται  κάθε ημέρα που περνά, όπως διαπιστώνουν οι πολίτες του Ζωγράφου. Ο συνδυασμός της, όμως, με την διαρκώς μεγαλύτερη βεβαιότητα της αποχώρησης από τη Δημοτική Αρχή στο τέλος της θητείας της, την ωθεί σε σπασμωδικές επιδείξεις αυταρχισμού και ιδιοκτησιακής αντίληψης για το Δήμο.

Τελευταίο κρούσμα η «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»  ενέργειά της να αποκλείσει ορισμένα μέσα ενημέρωσης από τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του Δήμου, οι οποίες, πρέπει να θυμάται, πληρώνονται από τα χρήματα ΟΛΩΝ των δημοτών του Ζωγράφου και όχι από τον προσωπικό της λογαριασμό. Ούτως ή άλλως δεν έχει δείξει στη μέχρι τώρα θητεία της ιδιαίτερο σεβασμό στα χρήματα των δημοτών. Τηρούσε, όμως, έστω, τα προσχήματα,  κάτι που έπαψε να κάνει από τη στιγμή που ο πανικός γιγάντωσε την αλαζονεία".

                                                                        

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου