Η παράταξη "Ζωγράφου Μπροστά" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, ο επικεφαλής της παράταξης “Ζωγράφου Μπροστά- Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση” Παναγιώτης Αγγελόπουλος μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπο Κρανιώτη, με τον οποίον συνεργάζεται παραταξιακά, με τους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους της παράταξης, με τα μέλη και τους φίλους, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Πριν την έναρξη της  διαδικασίας ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών ΄Ελληνων  αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού οι τότε αντιπλοίαρχοι  Χριστόφορος Καραθανάσης,  Παναγιώτης Βλαχάκος ο οποίος ήταν και προσωπικός του φίλος και ο τότε αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός που έχασαν τη ζωή τους σαν σήμερα  πριν από 20 χρόνια  στα Ίμια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αγγελόπουλος μεταξύ των άλλων είπε  ότι “η χρονιά του 2016 θα είναι μια ιδιαίτερη σημαντική χρονιά για την πατρίδα μας και για τον τόπο μας. Μια χρονιά πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, μια χρονιά αλήθειας για τη δική μας πόλη του Ζωγράφου,  γιατί η εποχή της κοροϊδίας, της ασυνέπειας και της δυνατότητας μέσα στα τοπικά πράγματα να βρίσκουν κοινωνική και οικονομική επιβίωση οι διαχειριστές του χθες έχει και έπρεπε να τελειώσει.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι μεθοδικοί σταθεροί στις απόψεις μας και στις πράξεις μας με μεγαλύτερη ένταση και πάθος, γιατί οι απόψεις μας έχουν ήδη δικαιωθεί,  γιατί βλέπουμε το μέλλον και δεν εγκλωβιζόμαστε στο στείρο παρελθόν, γιατί σεβόμαστε την πολιτική και δεν ακυρωνόμαστε με την μικροπολιτική».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει και σκληρή πολιτική κριτική στη Δήμαρχο Ζωγράφου λέγοντας ότι «Το 2016 είναι η χρονιά που η κ. Καφατσάκη δεν μπορεί να συνεχίσει να θυσιάζει την πόλη και τους πολίτες στον βωμό των ιδεολογημάτων και της υποχρέωσής της να στηρίζει το δικό της κόμμα.. Είναι ο κόσμος της διαχείρισης της συντήρησης του βολέματος και του αναχρονισμού»

Τελειώνοντας κάλεσε όλους μαζί να συνεχίσουν ενωμένοι με μεγαλύτερη δύναμη ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον της δουλειάς, της δημιουργίας, της ανάπτυξης του χαμόγελου για εμάς, για τα παιδιά μας, τους γονείς μας, για τη γενιά μας για του «Ζωγράφου Μπροστά».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί, κοινωνικοί, πανεπιστημιακοί εκπρόσωποι, αθλητικοί, και πολιτιστικοί παράγοντες του Δήμου και όχι μόνον

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο face book Alli Apopsi

 

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου