Η πόλη του Ζωγράφου αποχαιρέτησε τον Βασίλη Θώδα

Η πόλη του Ζωγράφου αποχαιρέτησε τον Βασίλη Θώδα

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε η κηδεία του πρώην Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, την προηγούμενη Τετάρτη.

Η σορός του πρ. Δημάρχου, βρισκόταν από τις 10:00, στον Άγιο Θεράποντα προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν οι συγγενείς, οι στενοί συνεργάτες του, αγαπημένοι φίλοι και πολίτες.

Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, και μετέφερε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Επικήδειους εκφώνησαν η κόρη του εκλιπόντος Αλίκη και η σύντροφός του Αγγελική Άλπου, η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο Υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, η κ. Ζωή Χονδρογιάννη εκπρόσωπος των εργαζομένων της Βουλής των Ελλήνων και ο δημοσιογράφος Δήμος Μπουλούκος, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης του Βασίλη Θώδα.

Με τη συνοδεία Φιλαρμονικής, η σορός του πρ. Δημάρχου οδηγήθηκε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου και έλαβε χώρα η τελετή της ταφής.

Στεφάνι απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθν. Άμυνας  Νίκος Δένδιας και ο αδελφοποιημένος Δήμος Αγλαντζιάς Κύπρου.

Στην τελετή εκτός από τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους του εκλιπόντος παρευρέθησαν πλήθος πολιτών, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου, παλαιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου, αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης και της πολιτικής ζωής.

«Το παρών» στο τελευταίο αντίο για τον εκλιπόντα Βασίλη Θώδα, έδωσαν οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Χάρης Θεοχάρης, Αν. Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Βασίλης Σπανάκης, Σοφία Βούλτεψη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή, Διονύσης Χατζιδάκης,  Γιάννης Οικονόμου, Γιάννης Πλακιωτάκης, Χρήστος Κέλλας, Σπυρίδων Κυριάκης, Φίλιππος Φόρτωμας, Παύλος Χρηστίδης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, οι Αντιπεριφερειάρχες Χαρ. Σιάτρας, Κ. Ζώμπος, Δημ. Αγγελάκη, οι Δήμαρχοι,  Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος, Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, Ελληνικού Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος, Γορτυνίας Ευ. Κούλης, Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, Κρωπίας Δημ. Κιούσης, Παιανίας Ισ. Μάδης, Μαρκόπουλου Μεσογαίας Κων. Αλαγιάννης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θαν. Νέζης, ο πρ. Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρ. Δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, οι πρ. βουλευτές, Τάσος Γαϊτάνης και Τόνια Αντωνίου, ο πρ. Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι πρώην Δήμαρχοι Χρ. Βοσκόπουλος, Νίκος Ζενέτος και Ευάγγελος Μπουρνούς.

Πηγή: www.zografou.gov.gr

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου