ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοτικών Παρατάξεων και Φορέων Δήμου Ζωγράφου

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Δημοτικών Παρατάξεων και Φορέων Δήμου Ζωγράφου

Ζωγραφιώτισσες – Ζωγραφιώτες,

Ο τέως Δήμαρχος και τωρινός σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, Γιάννης Καζάκος, με συνέντευξη του στο τεύχος 94, Δεκέμβριος 2022 της  Εφημερίδας “Επικοινωνία”, ξεπέρασε κάθε όριο θράσους και εξυμνεί τόσο τα έργα  της χούντας των συνταγματαρχών, όσο και και τα έργα και τις ημέρες της δικής του δημαρχιακής θητείας εκείνη τη σκοτεινή περίοδο.

Ο άνθρωπος που διορίστηκε από τους Παττακό-Λαδά δήμαρχος Ζωγράφου, την ώρα που ο εκλεγμένος Δήμαρχος Δ. Μπέης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Κυρίτσης και Γ. Παπανικολάου κλείστηκαν στις φυλακές, προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα κάθε πολίτη του Ζωγράφου, ανεξάρτητα από την ιδεολογική ή κομματική του τοποθέτηση.

Είναι σαφές, ότι ο τέως δήμαρχος, προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα της χούντας και περηφανεύεται, που την υπηρέτησε πιστά, φθάνοντας στο σημείο να είναι συνήγορος υπεράσπισης του αξιωματικού του τανκ, στη δίκη του Πολυτεχνείου.

Η ιστορία όμως, όσο και αν προσπαθούν ορισμένοι δεν ξαναγράφεται. Τα εγκλήματα δεν παραγράφονται. Οι πολίτες έχουν μνήμη και θυμούνται. Υπάρχουν οι τάφοι των αγωνιστών του Πολυτεχνείου στην πόλη μας  και το μνημείο του πεντάχρονου Δημήτρη Θεοδωρά στη Γαρδένια, για να μας  θυμίζουν τις φυλακές, τις διώξεις και τα βασανιστήρια στη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας. Είναι επίσης και η προδοσία της Κύπρου.

Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα, ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, που έχει διορίσει σύμβουλο του τον Γιάννη Καζάκο, προκαλώντας την οργή όλων των δημοκρατικών πολιτών του Ζωγράφου.

Ζωγράφου 22/12/2022

Δημοτικές Παρατάξεις:    ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,  ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,  ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ.

Ανεξ/τητος Δημοτ. Σύμβουλος :ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ.

Φορείς: ΕΞΩΡ/ΚΟΣ ΠΟΛΙΤ/ΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΛΙΣΟΣ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου