Βότκα Μολότοφ

Βότκα Μολότοφ

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, έχει μακρά παράδοση στο χώρο του πολιτισμού οργανώνοντας τα δικά του εργαστήρια, στο  πλαίσιο αυτό, η θεατρική ομάδα παρουσιάζει την παράσταση  : ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ, των Άντον Τσέχωφ &  Νιλ Σάιμον, δίνοντας 4 παραστάσεις με την πρώτη να έχει ήδη ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου και θα συνεχιστούν μέχρι της  26 Ιουνίου 2022, ώρα 21.00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Με το διασκευαστικό κράμα του Σάιμον, που με χιούμορ τιτλοφορείται “Βότκα Μολότωφ”, συντελείται δραματουργική “έκρηξη”, καθώς παρελαύνουν χαρακτηριστικοί τύποι – ανδρικοί και γυναικείοι – της ευρείας ανθρώπινης τοιχογραφίας, που δημιούργησε ο πεζογράφος και δραματουργός Τσέχοφ. Χαρακτηριστικοί τύποι της εποχής και κοινωνίας του, τους οποίους, όμως, τους παρέδωσε πανανθρώπινους και παντοτινούς, στην κρίση όλων μας, χτεσινών, σημερινών, αυριανών. Τους παρέδωσε στο δάκρυ μας, στο μελαγχολικό χαμόγελό μας, στο καυστικό σκώμμα μας, στο καθαρτήριο γέλιο μας, με όλα τους τα κουσούρια, τα λάθη, τους καημούς και τους πόθους τους.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Χατζηνικολάου, που τον χειμώνα 2005-2006 υποδύθηκε τον Σεριόζα και τον Ποτσάτκιν στην παράσταση «Άλλη μια Βότκα Μολότοφ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ευχαριστεί  την Ελένη Ράντου για την ευγενική παραχώρηση των δικαιωμάτων του έργου.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου