Η ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

Η ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Δριμύ κατηγορώ της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου κατά του επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» Παναγιώτη Αγγελόπουλου για ανάρτησή του στο facebook που ταυτίζει τον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Άρη Βελουχιώτη με το Λιγνάδη του 1941.

Αυτούσια η δήλωση:

“Εζήλωσαν δόξαν ταγματαλητών και δωσίλογων, ο πρώην εκλεκτός της ΝΔ για την δημαρχία στο Δήμο Ζωγράφου στις εκλογές του 2014 και διαχρονικά στέλεχος της και «ανακάλυψε» ότι ο Λιγνάδης του 1941 ήταν ο Πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ, ο θρυλικός Άρης.

Δεν αξίζει κανείς να του θυμίσει που κατάντησαν όσοι προσπάθησαν να αντιπαρατεθούν βρώμικα και ανήθικα με το μεγαλειώδες κίνημα της Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής και τον φωτεινό εκπρόσωπο εκείνης της γενιάς, τον Άρη Βελουχιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Πόσο προσπάθησαν να τον ατιμάσουν κόβοντας το κεφάλι του και δηλώνοντας «επιτέλους τελειώσαμε με αυτόν».

80 χρόνια μετά ο Άρης και τα ιδανικά που αυτός και μεγάλο μέρος του ελληνικού Λαού αγωνίστηκε τότε – εκτός από μια δράκα προδοτών, βολεμένων και καιροσκόπων – για κοινωνική απελευθέρωση, ισότητα των πολιτών, για μια Ελλάδα που ο Λαός θα είναι νοικοκύρης στον τόπο του, μένουν ανεκπλήρωτα και ταυτόχρονα εμπνέουν γενιές ολόκληρες έως σήμερα.

Θα πρέπει όμως η τοπική οργάνωση της ΝΔ να εξηγήσει τη στάση του στελέχους της και να καταδικάσει τις ανήθικες και ανυπόστατες γκαιμπελίστικες μεθόδους του.

Ο Άρης είναι διαχρονικά σύμβολο της ανειρήνευτης πάλης του λαού μας με όσους επιβουλεύονται την ευτυχία και την ευημερία του.

Εμπνέει σεβασμό σε όλους και φόβο σε όσους τάσσονται απέναντι στο Λαό.

Κύριε Αγγελόπουλε, τον Άρη τον τραγουδάει ο Λαός μας μέχρι σήμερα και για πολλά χρόνια ακόμα.

Εσάς, σε λιγότερο από 10 χρόνια δεν θα σας θυμάται κανένας – όπως εκείνο τον κατοχικό νομάρχη που είπε κάτω από το κεφάλι του Άρη «επιτέλους, τελειώσαμε με αυτόν».

Η Ιστορία είναι αμείλικτη.

Για όλους.

Ειδικά για αυτούς που δεν τη γνωρίζουν.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2/3/2021″

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου