O Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία καθαριότητας Save Your Hood

O Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία καθαριότητας Save Your Hood

Ο Δήμος Ζωγράφου είναι από τους πρώτους Δήμους πανελλαδικά που στηρίζει την πρωτοβουλία Save Your Hood που δημιουργήθηκε στο Facebook για να στεγάσει και να συντονίσει ατομικές και ομαδικές πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και καθαριότητας σε όλη την Ελλάδα.

Μια τέτοια δράση από την ομάδα ήταν και ο καθαρισμός της Πανεπιστημιούπολης που έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2021.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας μη μένοντας αδρανής προμήθευσε τα μέλη της ομάδας Save με γάντια πολλαπλών χρήσεων και σακούλες απορριμμάτων ενώ φρόντισε για τη μεταφορά των σκουπιδιών που συγκέντρωσε η ομάδα.

Συνολικά τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν ήταν πάνω από 30 μεγάλες σακούλες, καθώς και τα ογκώδη αντικείμενα.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος βρέθηκαν στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης  και μοίρασαν μάσκες σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας που με αυτή τους την πρωτοβουλία συνεισφέρουν στην καθαριότητα της πόλης και δίνουν   ένα λαμπρό παράδειγμα προς όλους τους ανθρώπους για να αναλάβουν εθελοντική δράση, πλαισιώνοντας και τις εθελοντικές ομάδες που έχει δημιουργήσει ο Δήμος.

Τους διαβεβαίωσε ότι « θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας, παρέχοντας κάθε μέσο και βοήθεια ώστε να συνεχίσετε τις εξορμήσεις σας και σε άλλες περιοχές της πόλης μας».

Η πρωτοβουλία Save Your Hood και ο Δήμος Ζωγράφου από την πρώτη στιγμή τη στηρίζει εμπράκτως.

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου