Δημήτρης Κολομπάτσος Δημοτικός Σύμβουλος "Αγαπώ Ζωγράφου"

Δημήτρης Κολομπάτσος Δημοτικός Σύμβουλος "Αγαπώ Ζωγράφου"
Ο Δημήτρης Κολομπάτσος ένας φέρελπις νέος Δημοτικός Σύμβουλος που εξελέγη με την παράταξη του Κωστή Παπαναστασόπουλου «Αγαπώ Ζωγράφου» με μια ανακοίνωσή του δηλώνει ότι συντάσσεται με τις αποφάσεις που παίρνει η σημερινή Δημοτική Διοίκηση λόγω της έκτακτης κατάστασης εξαιτίας του κολωνοϊού και μας προδιαθέτει για το μεγάλο βήμα που πρόκειται να κάνει :
 «Αγαπητοί συνδημότες
Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, ψήφισα θετικά μαζί με την παράταξη του Αγαπώ Ζωγράφου σε όλα τα θέματα που έθεσε το Προεδρείο, βάζοντας πάνω απ’ όλα την έκτακτη συγκυρία που διανύουμε και την ανάγκη για γρήγορες και συναινετικές αποφάσεις. Σε ότι με αφορά, δεσμεύομαι ότι σε όλες τις επόμενες συνεδριάσεις και για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση, θα τηρήσω με συνέπεια την ίδια στάση ευθύνης, διευκολύνοντας την Διοίκηση του Δήμου στις αποφάσεις της και δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας στους συνδημότες μου, καθώς πάντα επιδίωκα και επιδιώκω να είμαι όσο χρήσιμος γίνεται με τις όποιες δυνάμεις που διαθέτω.
Στο σημείο αυτό θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Δήμαρχο της πόλης μας, Βασίλη Θώδα. Τόσο για τις σωστές παρεμβάσεις που ο Δήμος έκανε για τη δημόσια υγεία όσο και για την κοινωνική στήριξη των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων. Επίσης, μπράβο του που ακολούθησε το παράδειγμα και άλλων Δημάρχων και παραχώρησε το 50% της αποζημίωσης του στο ταμείο για την καταπολέμηση της πανδημίας του 2020.
Κλείνοντας, στις θετικές προτάσεις και αποφάσεις πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όπως λένε και οι ειδικοί, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για το καλό του συνόλου.»
Με τιμή
Κολομπάτσος Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος
και μέλος ΝΠΔΔ”
Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου