Είμαστε Δίπλα σου

Είμαστε Δίπλα σου
Ο Δήμος Ζωγράφου στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας τού κορωνοϊού, αλλά και για την αντιμετώπιση των συνεπειών του, προχωρά σε μία έκτακτη πρωτοβουλία αρωγής προς τους δημότες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.
Συστήσαμε την υπηρεσία «Είμαστε δίπλα σου» η οποία έχει ως αποστολή τη διευκόλυνση της προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης και της εκτέλεσης συνταγών των κατοίκων του δήμου μας οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν εκτός οικίας για να εφοδιαστούν μόνοι τους με τα ανωτέρω.
Οι δικαιούχοι της υπηρεσία «Είμαστε δίπλα σου» είναι οι εξής:
Ηλικιωμένοι που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τους εξυπηρετήσει.
Άτομα με χρόνια νοσήματα που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τα εξυπηρετήσει.
ΑμΕΑ με κινητικά προβλήματα που δεν έχουν στο περιβάλλον τους πρόσωπο να τα εξυπηρετήσει.
Πρόσωπα που με εντολή γιατρού βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Συγκεκριμένα οι δημότες που ανήκουν στις παραπάνω αναφερόμενες κατηγορίες, μπορούν να απευθύνονται στα
τηλέφωνα 210 7700945, 210 7700545, 210 7773805, από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 8.00π.μ. έως τις 8.00μ.μ.
προκειμένου προσωπικό του Δήμου Ζωγράφου να πραγματοποιήσει αντ’ αυτών τις αγορές και να τις παραδώσει στο σπίτι του ενδιαφερομένου εντός εύλογου χρόνου σύμφωνα με τις διαμορφωμένες συνθήκες.
Σημαντική σημείωση: Οι πολίτες που είναι ήδη ενταγμένοι στο Κοινωνικό Παντωπολείο και Φαρμακείο εξακολουθούν να εξυπηρετούνται δωρεάν από τις ανωτέρω δομές.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας ο Δήμος Ζωγράφου θα βρίσκεται δίπλα στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη. «Εσείς μείνετε σπίτι, εμείς είμαστε δίπλα σας»
Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου