Δεν μασάμε από ύβρεις και απειλές

Δεν μασάμε από ύβρεις και απειλές

Οι  εφημερίδες στο Δήμο Ζωγράφου «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ στου ΖΩΓΡΑΦΟΥ» και «ΖΩ2» δεν θα βαρεθούμε να επαναλαμβάνουμε σε όλους όσους συνεχίζουν τις προσπάθειες να μας εκφοβίσουν με απειλές για μηνύσεις και εκβιασμούς ότι θα μας κλείσουν τις εφημερίδες, κ.λπ., και παράλληλα να μας «πείσουν» για το τι και πως πρέπει να γράφουμε ή ποια θέματα πρέπει να αποφεύγουμε.

Προεκλογική περίοδος γαρ και κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν τους αρέσουν αυτά που δημοσιεύουμε, γι’ αυτό και δεχόμαστε μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο από γνωστούς και άγνωστους αλλά και ανώνυμους υβριστές και εκβιαστές!!!

Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να δεχθούν ότι στις εφημερίδας μας έχουμε μάθει να τιμούμε την υπογραφή μας, με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση του αναγνώστη χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς εξαρτήσεις.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και πάλι, αν και δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται γιατί οι Ζωγραφιώτες χρόνια τώρα μας γνωρίζουν, ότι οι απειλές αυτές ένα μόνο πράγμα σημαίνουν για μας. Ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε τιμώντας τις αρχές μας.

Επισημαίνουμε δε ότι οι ξένες δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις, δεν απηχούν τις απόψεις των εφημερίδων μας.

Κάποιοι άλλοι τους θα πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται πάρα πολύ σοβαρά, ποια κέντρα συμφερόντων και ποιοι επώνυμοι στο παρασκήνιο πασχίζουν να περάσουν με το έτσι θέλω ή με τη δύναμή τους «γραμμή στην πόλη» παριστάνοντας τους κήνσορες και τους τιμητές.

Πόσο μακριά μπορούν να φθάσουν;

                                                                                 Οι εκδότες

                                        Γεράσιμος (Μάκης) Ραυτόπουλος, Λάμπρος Πολύζος

 

                                                                  

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου