Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απαντάει στη συνέντευξη Καζάκου

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απαντάει στη συνέντευξη Καζάκου

Δήλωση Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Με τις δημοτικές εκλογές να έχουν πλέον ορισθεί, όλοι, κατά τα συνήθη, αρχίζουν τις κινήσεις τους εν όψει της τελικής ευθείας της προεκλογικής περιόδου. Όλοι; Για να είμαι ακριβής, όχι όλοι. Η παράταξή μας, Ζωγράφου Μπροστά, τα στελέχη μας και εγώ προσωπικά, δεν περιμέναμε την προεκλογική περίοδο για να εμφανισθούμε, αλλά από το 2014, την επομένη των εκλογών, είμαστε καθημερινά σε κάθε γωνιά στα Ιλίσια, στου Γουδή και στου Ζωγράφου. Γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη κάποιον δίπλα τους κάθε μέρα και όχι μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές και χρειάζεται την ψήφο τους.

Είμαστε οι μόνοι, και οι πολίτες το ξέρουν πολύ καλά και μας τιμούν με την αγάπη και τη στήριξή, τους που τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια είμαστε παρόντες καθημερινά και υψώναμε μια σοβαρή αντιπολιτευτική φωνή στην απαράδεκτη διοίκηση της απερχόμενης Δημάρχου κας Καφατσάκη.

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του παλαιού Δημάρχου κ. Καζάκου θέλω να πω μόνο το εξής: ο σεβασμός για την προσφορά του Γιάννη Καζάκου στα παλαιότερα χρόνια που υπήρξε ενεργός στα δημοτικά μας πράγματα, ο σεβασμός στο έργο του κατά τις θητείες του μέχρι πριν δέκα χρόνια ως Δημάρχου είναι μεγαλύτερος από τη δικαιολογημένη αγανάκτησή μου για την αναίτια εμπάθεια και τις ανακρίβειες που χρησιμοποιεί. Θέλω πάντα να πιστεύω ότι μωροφιλόδοξοι σύμβουλοι τον παρασύρουν σε τέτοιες απρέπειες. Προς το παρόν, θα μείνω σε αυτό.

Όσον αφορά, τέλος, τη στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα θέλω να θυμίσω ότι την επιδιώκουν όσοι δεν έχουν τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους στην κοινωνία της πόλης τους και αναζητούν μια μειοψηφική ομάδα που δεν δίνει εκλογή, αλλά ελπίζουν να τους δώσει την πολιτική επιβίωση. Η αδυναμία των πολιτικών κομμάτων, όλων των κομμάτων, να έχουν σταθερά ερείσματα στις τοπικές κοινωνίες τα αναγκάζει να είναι αυτά που ζητούν στήριξη από μεγάλες πολυσυλλεκτικές παρατάξεις όπως η δική μας και από στελέχη μας που προέρχονται από τον πολιτικό τους χώρο. Γιατί πλέον τα πολιτικά κόμματα ξέρουν ότι πέρα από μια μικρή ομαδούλα που τριγυρίζει στα πολιτικά γραφεία για να βολευτεί δεν επηρεάζουν κανένα πολίτη στα τοπικά πράγματα. Και ο Δήμαρχος της πόλης μας είναι δικό μας θέμα, αφορά τη δική μας ζωή. Δεν αφορά ούτε την Κουμουνδούρου, ούτε το Μοσχάτο, ούτε κανένα άλλο εκτός της πόλης μας. Γι’ αυτό τα κόμματα δεν ρισκάρουν να δώσουν χρίσματα και στηρίξεις. Γιατί όταν συγκρούονται με τοπικά πλειοψηφικά ρεύματα “σπάνε τα μούτρα τους”. Στην πόλη μας είναι σαφές και το ξέρετε όλοι.

Η μάχη των δημοτικών εκλογών δίνεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες παρατάξεις, τη δική μας και αυτή της απερχόμενης Δημάρχου. Και νικητές σε αυτή τη μάχη, ξέρουν όλοι ότι πρόκειται να είμαστε εμείς.

 

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου