Η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Ζωγράφου

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Ζωγράφου

Όπως για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής η συμμετοχή των μελών και φίλων που είχαν προσέλθει  να ψηφίσουν ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έτσι και για την ανάδειξη των νέων συντονιστικών επιτροπών και τοπικών οργανώσεων η συμμετοχή και αυτή τη φορά  συνέβη το ίδιο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις κάλπες που στήθηκαν σε όλη την Ελλάδα έχουν ψηφίσει πάνω από 50.000 μέλη και φίλοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σε όλη την Ελλάδα στήθηκαν 306 νέες οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής στις οποίες εξελέγησαν 1800 μέλη που θα έχουν ρόλο της συντονιστικής Γραμματείας των οργανώσεων αυτών .

Στο Δήμο Ζωγράφου η ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς  και η  συσπείρωση της, έγινε εμφανής, όπως προέκυψε από τη συμμετοχή των φίλων και μελών που προσήλθαν να ψηφίσουν, 209 άτομα ψήφισαν,  καθώς συνιστά τη μόνη στρατηγική επιλογή προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο μετεκλογικό σκηνικό. Σε τοπικό επίπεδο ψήφισαν 209 άτομα και αυτό δείχνει ότι χρειάζεται συνεργασία όλων των δυνάμεων σε πρόσωπα και ιδέες.

Τα άτομα που εξελέγησαν αντικατοπτρίζουν  ακριβώς αυτή την ανάγκη για συνεργασίες και ανανέωση, καθώς συμμετέχουν εκπρόσωποι προερχόμενοι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. και το ΠΟΤΑΜΙ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται έμπειρα στελέχη του χώρου, νεότερα στελέχη με δυναμική, με παρουσία στα κοινά, στελέχη από τη νέα αλλά και την ενδιάμεση γενιά της Παράταξης και είναι οι:

Σοφία Γεωργιάδου  και Νίκος Στεργίου με 57 ψήφους, Σμαραγδή Αρβανίτη με 43 ψήφους, Γιώργος Τζαμαλής με 18, Αναστασία Παπαστάμου με 12, Βαγγέλης Μάνος με 9 και Γιώργος Δίπλαρος με 5.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν η Κυπαρισσία Γκόρου και ο Βαγγέλης Μαρκάκης.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Ζωγράφου που συγκροτήθηκε σε σώμα είναι η παρακάτω:

Συντονίστρια:  Σμαραγδή Αρβανίτη

Αναπληρώτρια: Σοφία Γεωργιάδου

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Νίκος Στεργίου

Υπεύθυνος Οργανωτικού:  Γιώργος Δίπλαρος

Υπεύθυνος Υγείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού: Βαγγέλης Μάνος

Υπεύθυνος Παιδείας και Περιβάλλοντος: Αναστασία Παπαστάμου και

Υπεύθυνος Συνδικαλιστικού και Επικοινωνίας: Γιώργος Τζαμαλής

Στη τελευταία φωτογραφία βλέπετε μέλη της συντονιστικής με τον βουλευτή της δημοκρατικής συμπαράταξης Γιώργη – Δημήτρη Καρρά

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου