Συνεχίζουμε – Διεκδικούμε ΜΑΖΙ το ΜΕΛΛΟΝ του ΔΗΜΟΥ μας

Συνεχίζουμε – Διεκδικούμε ΜΑΖΙ το ΜΕΛΛΟΝ του ΔΗΜΟΥ μας

Μετά την πρόσφατη συνεδρίαση και με αίσθημα ευθύνης, τα μέλη της Παράταξης του ιδρυτή  και Δημάρχου μας  Κώστα Καλλίρη, «Ζωγράφου Πολίτες σε Δράση», δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη λειτουργία, το έργο και την προώθηση των στόχων της.

Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά που υπηρετούμε και με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης απευθυνόμαστε σήμερα στους πολίτες της πόλης μας φιλοδοξώντας να συνεχίσουμε να οικοδομούμε μαζί τους μία ειλικρινή  σχέση εμπιστοσύνης. Η παράταξή μας διαθέτει τη δυναμική, την οργάνωση, την εμπιστοσύνη και τη θέληση για να  αποτελέσει τη γνήσια έκφραση όλων των δημοτών της πόλης μας.

 Η παράταξή μας συνεχίζει τη λειτουργία της για να εφαρμόσει  στην πράξη το όραμα των κατοίκων της για μια πόλη με υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Φιλοδοξία μας είναι να προχωρήσουμε σε μια Νέα Εποχή για την πόλη μας, με οδηγό μας την παρακαταθήκη του ιδρυτή της παράταξής μας, Κώστα Καλλίρη .

Τα προβλήματα που  αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι τέτοια που απαιτούν τη συνεργασία όλων εκείνων των δημοτικών δυνάμεων  που όραμά τους έχουν μια σύγχρονη και «βιώσιμη» πόλη, καθώς και τη σύμπλευση όλων των ενεργών δημοτών της πόλης μας. Κοινοί άξονες αναφοράς θα πρέπει να αποτελέσουν οι θεμελιώδεις αρχές της  αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της δημοκρατικής λειτουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και κυρίως της χρηστής διοίκησης. 

Η συνεργασία αυτή μπορεί να εξασφαλίσει μια ευρύτερη  πλειοψηφία δυνάμεων για την εφαρμογή των πολιτικών που απαιτούνται.

Στόχος μας είναι να συνενώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας και όχι να τις διαιρέσουμε. Όλοι εμείς που συγκροτούμε τη δημοτική παράταξη «Ζωγράφου Πολίτες σε Δράση» δηλώνουμε και δεσμευόμαστε ότι θέλουμε και μπορούμε:

  • Να εργαστούμε για τη πόλη μας
  • Να αγωνιστούμε και να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες  μας.
  • Να αποτελέσουμε εμείς την ενωτική δύναμη για τους φορείς και τους πολίτες για μία πόλη πιο ανθρώπινη, με υψηλό βιοτικό επίπεδο

 

 

 

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου