Κώστας Καλλίρης: "Μόνο Ενωμένοι Μπορούμε"

Κώστας Καλλίρης: "Μόνο Ενωμένοι Μπορούμε"

Στην κατάμεστη αίθουσα του cafe AVEC, στην Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) στου Ζωγράφου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Κώστας Καλλίρης, παρουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων Μαρία Βαρσαμιδάκη, Πέτρο Μαρίνη, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων της παράταξης.

Με σύνθημα «ΜΟΝΟ Ενωμένοι Μπορούμε» έδωσε το στίγμα της ομιλίας του ο Κώστας Καλλίρης κάνοντας σαφές ότι πρέπει να παρακαμφθούν οι όποιες κομματικές προτιμήσεις έχει ο καθένας μας και ενωμένοι, με θέληση, με μεράκι, και ενδιαφέρον, να δουλέψουμε όλοι για το καλό της πόλης μας.

Αναφερόμενος και στο ενδεχόμενο της αλλαγής του εκλογικού νόμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής  δήλωσε ότι «το σύστημα αυτό αν εφαρμοστεί οι Δήμοι δεν έχουν το περιθώριο να μετατραπούν σε μικρή Βουλή. Οι ευθύνες μας  δεν είναι να λύσουμε τα διάφορα κεντρικά ζητήματα του Κράτους, αλλά να λύσουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, όπως της καθαριότητας, την βελτίωση των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων, των σχολείων, την ανάπτυξη του πράσινου σε μια ρημαγμένη από το τσιμέντο πόλη, και πολλά άλλα που είναι έργα του Δημάρχου και όχι της κεντρικής εξουσίας».

Στην εκδήλωση έκαναν την εμφάνισή τους, παλιοί και νέοι παράγοντες της πολιτικής ζωής της πόλης μας, όπως η αμφιλεγόμενη παρουσία του Γιάννη Καζάκου με την Κοινωνική Δομή της ΔΑΔΑ, αλλά και άλλοι δεξιοί παράγοντες της πόλης μας.

Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι ήταν λάθος αυτή η παρουσία στην εκδήλωση αυτή, λόγω των συναισθημάτων με αντιδεξιά σκέψη, αλλά και της προέλευσης της ιστορίας του ανδρός.

Πολλοί άλλοι όμως θα δουν ότι η παρουσία Καζάκου πολιτικά δίνει πόντους στον Καλλίρη, με το δεδομένο αν υπάρξει δεύτερος γύρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συνυπολογιζομένης και της απλής αναλογικής, την αντιπαλότητά του με άλλες  δημοτικές παρατάξεις, στέλνει ένα σαφές μήνυμα για την άλλη μέρα……

Χαιρετισμό έστειλε η πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Φωτεινή Σακκελαρίδου, η οποία λόγω ενός ατυχήματος  δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε αυτή την εκδήλωση.

Παρόντες όπως  κάθε φορά άλλωστε, ήταν οι επικεφαλής των παρατάξεων Θεόδωρος Μετικαρίδης της “Ενωτικής Δύναμης Ζωγράφου” και η Ράνια Νενεδάκη, επικεφαλής του “Κινήματος στην Πόλη” πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παλαιοί σύντροφοί του, πολλοί τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου