Η Ελένη Μπαρμπαλιά νέα δημοτική σύμβουλος του "Κινήματος στη Πόλη"

Μετά από την τρίμηνη σιωπή και μη παρουσίαση της εκπροσώπησης του «Κινήματος στην Πόλη» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στις Επιτροπές κλπ. του Δήμου Ζωγράφου, επιτέλους βρέθηκε το πρόσωπο που αντικαθιστά την απερχόμενη Ειρήνη Πλουμίδου και τις πολύμηνες κόντρες και ανατροπές που εμφανίστηκαν εσωτερικά στο Κίνημα, όταν προέκυψε το θέμα αντικατάστασης της, σύμφωνα με την απόφαση που είχαν πάρει ότι κάθε χρόνο τα μέλη θα εναλλάσονται από τις διαφορετικές συνιστώσες που το απαρτίζουν.

Ακολούθησαν τρείς συνεχόμενες παραιτήσεις των Κώστα Παλούκη, Θανάση Δαβαλά και Διονύση Χριστόπουλου οι οποίοι σύμφωνα με εκλογίσιμη σειρά ένας από αυτούς θα αντικαθιστούσε την Πλουμίδου, αλλά για διαφορετικούς λόγους και  εσωκομματικές διαφωνίες, αυτό δεν επετεύχθη. Βρέθηκε τελικά το πρόσωπο αντικατάστασης. 

Είναι η Ελένη Μπαρμπαλιά ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος, η οποία βαδίζει στα χνάρια του Κώστα Κωστόπουλου και της Ράνιας Νενεδάκη.

Θα πρέπει όμως για να μην ξαναβρεθεί το Κίνημά τους στη δύσκολη αυτή θέση να σκεφθούν και πάλι τις αποφάσεις που θα πάρουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου