Με του Καλλίρη την απόφαση και τα λεφτά…… η Καφατσάκη φτιάχνει δρόμους

Με του Καλλίρη την απόφαση και τα λεφτά…… η Καφατσάκη φτιάχνει δρόμους

Με την απόφαση του πρώην Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη και τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε από την Περιφέρεια, η Καφατσάκη φτιάχνει … δρόμους, ασφαλτοστρώνοντας τις κεντρικές αρτηρίες του Δήμου.

Καλώς λοιπόν προχωρά η σημερινή Δημοτική Διοίκηση στην υλοποίηση της απόφασης της προηγούμενης Διοίκηση για τις ασφαλτοστρώσεις, ξεκινώντας από τη Γεωργ. Ζωγράφου. 

Όπως όμως όλα αργούν σε αυτό τον τόπο, έτσι και γι' αυτό το έργο προηγήθηκαν οι δημοτικές εκλογές και αναδείχτηκε η νέα Διοίκηση της κ. Καφατσάκη που καλείτε σήμερα να χειριστεί εκείνη την ενέργεια της Διοίκησης του Κώστα Καλλίρη.

Και για να μην ξεχνάμε δημοσιεύουμε και πάλι την ανακοίνωση της 29ης Μαρτίου 2014 με την οποίαν η τότε Διοίκηση ανακοίνωνε στους δημότες τις ενέργειες που έκανε για την έγκριση αυτού του έργου, με την επιτυχή κατάληξη:

 «Με μεγάλη ικανοποίηση η Διοίκηση του δήμου Ζωγράφου και εγώ προσωπικώς ανακοινώνουμε μία νέα επιτυχία στον τομέα των χρηματοδοτούμενων έργων. Πρόκειται για την Έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και δήμου Ζωγράφου, για την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων του έργου «ANAΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ», προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ, βάσει Μελέτης που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας.
Με την εξ’ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων δε θα επιβαρύνει ούτε κατά 1 ( ένα ) ευρώ τους Δημότες και κατοίκους του Ζωγράφου.
Με την υλοποίηση του έργου αυτού, θα επιτευχθεί η κυκλοφοριακή και αισθητική αναβάθμιση των δύο οδών που συλλέγουν το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι του κυκλοφοριακού φόρτου στην πόλη μας, με αποτέλεσμα την ασφαλή και άνετη προσπέλαση κατοίκων και επισκεπτών.
Επίσης θα ανακατασκευαστούν οδοί με μεγάλη κλίση, όπως η ΔΑΦΝΗΣ και η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.
Για τους λόγους αυτούς, η Διοίκηση του Δήμου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκριση χρηματοδότησης της εν λόγω Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών και αισθάνεται πλήρως δικαιωμένη από το αποτέλεσμα και αισιόδοξη για την ικανοποίηση πολλών σχετικών αιτημάτων των δημοτών μας.
Ευχαριστούμε τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν και συνετέλεσαν στην αρτιότητα της κατατεθείσας μελέτης.
Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς τον Περιφερειάρχη και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τη στήριξη που έδωσαν γι’ άλλη μια φορά στο δήμο μας, όπως επίσης και προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων για την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης».

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου