Δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε για την πρόσβαση στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στους συμπολίτες μας η συμπεριφορά της κας Καφατσάκη στο θέμα της πρόσβασης στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο μέσα από το Ναό του Αγίου Γεωργίου. Για πολλοστή φορά βάζει μπροστά πολίτες, για να καλύψει αστοχίες, ανακολουθίες και την αδιαφορία της ή τους δόλιους μικροπολιτικούς υπολογισμούς της.

Γιατί είχε δεσμευθεί πέρυσι, όταν εκλιπαρούσε να δοθεί προσωρινά μια λύση δια του Ναού, να λειτουργεί φέτος η πρόσβαση στο χώρο του θεάτρου. Και φυσικά, ως συνήθως, δεν τήρησε τη δέσμευσή της. Υπολογίζοντας ότι η Εκκλησία θα υποχωρήσει για μια ακόμη φορά. Ή εάν τηρήσει την αυτονόητη στάση θα οδηγήσει σε μια νέα κρίση απευθυνόμενη στο, πολιτικά και εκλογικά, επιθυμητό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί, όπως σε όλα τα θέματα, το κομματικό συμφέρον είναι πιο σημαντικό για την κα Καφατσάκη από τη νομιμότητα, το σεβασμό στις ιδέες και απόψεις του άλλου και τα προβλήματα του Δήμου και ΟΛΩΝ των δημοτών».

                              Από το Γραφείο Τύπου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου