ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατελήφθη και η Βίλα "ΒΟΥΓΑ" στη Γεωργίου Ζωγράφου

ΕΚΤΑΚΤΟ:                            Κατελήφθη  και η Βίλα "ΒΟΥΓΑ" στη Γεωργίου Ζωγράφου

Οι “γνωστοί άγνωστοι” που έχουν καταλάβει εδώ και κάτι χρόνια τη Βίλα Ζωγράφου χωρίς κανείς να τους ενοχλεί, σήμερα θέλησαν να κάνουν και … προέκταση της κατάληψής τους στο συνεχόμενο κομμάτι που είναι η βίλα”Βουγά”.

Η ανοχή της Δημάρχου Ζωγράφου παρά τις συνεχείς διαπιστώσεις της και τα μεγάλα λόγια ότι η βίλα Ζωγράφου ανήκει στους δημότες και θα μετέφεραν το Δημοτικό Ωδείο στη βίλα, αφού δεν πραγματοποιήθηκε, έφερε αντίθετα αποτελέσματα και τώρα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότερες καταστάσεις, μιας και οι ιδεοληψίες της, της  απαγόρευσαν ουσιαστικά οποιαδήποτε ενέργεια απομάκρυνσης των καταληψιών και οι δήθεν ενέργειες της παραμένουν λόγια, μαζί με τοσα άλλα.

Να δούμε πότε θα λειτουργήσει σαν “Διοίκηση όλων των ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΩΝ”.

Τις ξεκαθαρίζουν οι σημερινοί καταληψίες με το συνθήμα που έγραψαν στην είσοδο του Δημαρχείου  “Ακούστε το καλά Καντιώτη Καφατσάκη τη βίλα δεν θα κάνετε δικό σας μαγαζάκι”,πως θα κλιμακώσουν αυτή την κατάσταση..

Έξω από την είσοδο της βίλας “Βουγά” έχει αναρτηθεί από …..κάποιους χειρόγραφο χαρτί που αναφέρει ότι “ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ. Σεμινάριο Κινηματογράφου του ΔΗΜΟΥ” (!!!!!) προβοκατόρικα στην κατάληψη (;)

Όλες οι παραπάνω ενέργειες δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν δεν ενεργήσετε έγκαιρα με αποφάσεις δυναμικές, ριζοσπαστικές, για το καλό των ΔΗΜΟΤΩΝ, δύσκολα θα ξεμπλέξετε.

Μην ξεχνάτε βέβαια και αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: “Ανέμους έσπειρες, θύελες θα θερίσεις” !!!!!!!!

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου