"ΑΡΙΣΤΕΡΑ" δακρυγόνα στου Ζωγράφου

Η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στην οποία ο Υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Νίκος Παπάς θα μιλούσε για την "καταπολέμηση της διαπλοκής και διαφθοράς" στον Κινηματογράφο ΑΛΕΚΑ στο Δήμο Ζωγράφου, μετετράπη σε σύρραξη "πρώην" και "νυν" συντρόφων.

Πριν την έναρξη της ομιλίας που είχε οριστεί για τις 7 το απόγευμα, νεολαίοι της ΛΑΕ εισέβαλαν στο χώρο του κινηματογράφου με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Ακολούθησαν φραστικοί διαπληκτισμοί για να καταλήξουν να πιαστούν στα χέρια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νεολαίοι της ΛΑΕ. Η κατάσταση ηρέμησε μόνον όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ που ήδη βρισκόντουσαν στην πλατεία "Βάσκα" στο Δημαρχείο, κάνοντας χρήση χημικών, γεμίζοντας τον αέρα του χώρου με "αριστερή χημική οσμή"!!!!!

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και με καθυστέρηση δυόμιση ωρών έφτασε ο Νίκος Παπάς πλαισιωμένος από μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών χωρίς στολή (!!!!!) και ξεκίνησε την ομιλία του σ' ένα ακροατήριο, μη αναμενόμενο για παρουσία πρωτοκλασάτου Υπουργού, αφού το κοινό του δεν ξεπερνούσε τα 80 άτομα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε τα γεγονότα "εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας" αγνοώντας τη ρήση "άνεμο έσπειρες, θύελλες θα θερίσεις".

Φωτογραφικό υλικό δημοσιευμένο στο facebook Alli Apopsi

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου