12 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης

12 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης

Φέτος κλείνουμε 12 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας της εφημερίδας μας και πιστεύουμε ότι καταφέραμε να δείξουμε μια υπευθυνότητα, μια συνέπεια και μια ανεξάρτητη ενημέρωση στους αναγνώστες μας.
Τρία στοιχεία απαραίτητα για τη διάρκεια και καταξίωση μιας τοπικής εφημερίδας τα οποία, όπως διαπιστώσαμε, δεν είναι και εύκολο να τα πετύχεις αφού έχεις να αντιμετωπίσεις τις ιδιαίτερες συνθήκες που παρουσιάζονται στην τοπική κοινωνία.
 Παρ’ όλα αυτά από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε να μεταφέρουμε τις αγωνίες και τις απόψεις των δημοτών, να καυτηριάζουμε και να υπερθεματίζουμε τα δρώμενα των δημοτικών διοικήσεων ώστε να μπορούν να ελέγχονται αμερόληπτα από την κοινωνία.
Η έντυπη ενημέρωση τα τελευταία χρόνια βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Το έργο που πρέπει να παρουσιάζει, είναι εξίσου δύσκολο όσο ποτέ και αυτό γιατί ο καταιγισμός πληροφοριών και παραπληροφοριών που δέχεται καθημερινά ο αναγνώστης, τον κάνει να νοιώθει την ανάγκη να ανακαλύψει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την τοπική του εφημερίδα.
Με αυτές τις σκέψεις θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας αγκάλιασαν, μας εμπιστεύτηκαν  και μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε την πλουραλιστική ενημέρωσή τους,

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου