ΠΑΣΟΚ για Αλέξη Μητρόπουλο

ΠΑΣΟΚ για Αλέξη Μητρόπουλο

"Πρέπει να ντρέπεται για το κατάντημά του"

Την… αντιπάθειά μας για το ΠΑΣΟΚ την ξέρετε, αλλά η ανακοίνωση που έβγαλε για τον δικηγόρο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο, είναι όλα τα λεφτά.

Με αφορμή τα Ειδικά δικαστήρια που έχει ήδη στήσει ο γνωστός καθηγητής της συμφοράς και στα οποία θα καθίσουν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο Δήμας, ο Παπανδρέου και όποιος άλλος πέρασε έξω από το Μαξίμου εκείνη την περίοδο το ΠΑΣΟΚ τονίζει: 

«Οι σημερινές δηλώσεις του Α. Μητρόπουλου στο ΣΚΑΙ περί παραπομπής σε Ειδικό Δικαστήριο της κυβέρνησης Παπαδήμου, του Στ. Δήμα και του Γ. Παπανδρέου, επαναφέρουν την πολιτική ζωή της χώρας στην εποχή των ωμών εκβιασμών και εκφοβισμών. 
Στην περίοδο του εκφασισμού της κοινωνίας, των «αγανακτισμένων στις πλατείες» με τις ιαχές περί προδοτών, δωσίλογων και Πινοσέτ. 
Ο Α. Μητρόπουλος πρέπει να ντρέπεται για το κατάντημά του. Δυστυχώς οι θλιβερές και διχαστικές του δηλώσεις επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά τον ρόλο και τη συμπεριφορά που έχουν οι Γενίτσαροι στη διαδρομή της ιστορίας». 
Ακριβώς αυτό είναι ο Μητρόπουλος. Ένας γενίτσαρος της πολιτικής με την πιο άθλια συμπεριφορά. Ένας δικηγόρος που εκμεταλλεύτηκε πολλές φορές τους εργαζόμενους που πλήρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες στο γραφείο του για διάφορες εργατικές διαφορές. Και τώρα το παίζει αντιμνημονιακός, αφού βεβαίως έχει κι αυτός «μπουκώσει» από τα εκατομμύρια. 
Σωτήρας της Ελλάδας ο Μητρόπουλος. Τι άλλο θα δούμε. 

Πηγή: Antinews 17-12-2014

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου