Νέος Πρόεδρος ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

Νέος Πρόεδρος ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ        Νίκος Ανδρουλάκης

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και τις δύο Κυριακές με την αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων σηματοδότησαν  την ανάγκη ανάδειξης  ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ που θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της διακυβέρνησης , που θα παραμείνει ένα κόμμα αυτόνομο,  να ακουμπά  στις προοδευτικές δυνάμεις και να μη μετατραπεί συμπλήρωμα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προεκλογική περίοδο όλοι οι υποψήφιοι δήλωναν ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος το κύριο μέλημα όλων είναι η ενότητα την επόμενη μέρα των εκλογών και  η πολιτική αυτονομία .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΚΙΝΑΛ βγήκε κερδισμένο από την εκλογική διαδικασία  και τις δύο Κυριακές.

Η μεγάλη συμμετοχή των 270.000 ψηφοφόρων της πρώτης Κυριακής και 207.000 τη δεύτερη Κυριακή, ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό στόχο και ανέπτυξε μια δυναμική υπέρ του κόμματος. Το αν θα αξιοποιηθεί αυτή περαιτέρω θα φανεί στην πορεία και θα εξαρτηθεί και από την στρατηγική της νέας ηγεσίας.

Οι διαδικασίες ανάδειξης του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Ζωγράφου ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία που οφείλεται στην αθρόα προσέλευση παλαιότερων, αλλά και νεότερων μελών και φίλων και στην εθελοντική εργασία όσων συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές και ως εθελοντές, αλλά και εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Την πρώτη Κυριακή ψήφισαν 2.065 και έλαβαν

Ανδρέας Λοβέρδος         648 ψήφους

Νίκος Ανδρουλάκης       617    »

Γιωργ. Παπανδρέου        595     »

Παύλος Γερουλάνος        92     »

Παύλος Χρηστίδης          63      »

Χάρης Καστανίδης         37      »

Τη δεύτερη Κυριακή ψήφισαν 1.543 και έλαβαν

Νίκος Ανδρουλάκης 962 ψήφους και

Γιώργος Παπανδρέου 574 ψήφους

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου