Δήλωση του νέου Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

Δήλωση του νέου Δημάρχου Ζωγράφου  Βασίλη Θώδα

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του Ζωγράφου που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχου στην πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους από εσάς επιλέξατε τη Δημοτική Παράταξη «Ώρα για δουλειά Ενωτική Δύναμη για μια Ανθρώπινη Πόλη» είτε στον Α’ είτε στον Β’ Γύρο των εκλογών.

Σε όλους εσάς που πιστέψατε στο όραμά μας, στο πρόγραμμά μας, στα στελέχη μας, με την ελπίδα ότι μπορούμε να κάνουμε την Πόλη μας καλύτερη. Πιο καθαρή, πιο φωτεινή, πιο ασφαλή, πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη.

Την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές, δεν βάζουμε διαχωριστικές γραμμές. Μαζί με όλους τους Δημότες θα προχωρήσουμε ενωμένοι με όλες τις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο.

Βάλαμε τέλος στο παλιό, στις πολιτικές της εξυπηρέτησης συμφερόντων, στην απαξίωση του Δήμου, στην αδιαφορία. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο με τον πολίτη να είναι στο επίκεντρο, δίνοντας καθημερινή μάχη για τη λύση στα προβλήματά του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ακόμη και σε όσους δε μας προτίμησαν. Γιατί γνωρίζω ότι και εσείς όπως και εμείς θέλουμε και αναζητούμε το καλύτερο για την αγαπημένη μας πόλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνυποψηφίους μου. Ευχαριστώ την απερχόμενη Δήμαρχο, κ. Καφατσάκη για τη διάθεση που έδειξε, με τη δήλωσή της, να αποτελέσει και η ίδια και η παράταξή της έναν πυλώνα συνεννόησης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά αποδείξαμε πριν τις εκλογές ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε, να ταιριάξουμε, να ενώσουμε προγράμματα, Παρατάξεις και Δημότες. Το ίδιο θα πράξω και ως Δήμαρχος.

Γιατί πιστεύω βαθιά ότι μόνο Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την Πόλη μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους συνεργάτες μου. Προσέφεραν γνώσεις, ιδέες, προτάσεις για τη δημιουργία ενός τόσο ρεαλιστικού και οραματικού προγράμματος, που όπως αποδείχθηκε επέλεξε η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ανάμεσα σε τόσα άλλα.

Αγκαλιάσατε όσο κανένας άλλος το όραμά μας.

Απολαύσατε όσο κανένας άλλος αυτό το ταξίδι μας στην προεκλογική περίοδο. Ήσασταν παντού, σε κάθε γωνιά της πόλης συζητώντας κάθε μέρα με κάθε συμπολίτη μας. Και όλη αυτή η χαρά, η δημιουργικότητα, η διάθεσή σας απλώθηκε σε όλη την πόλη.

Από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά. Γιατί το οφείλουμε στους συμπολίτες μας. Γιατί το οφείλουμε στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε."

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου