Συγκέντρωση του ΚΚΕ στου Ζωγράφου στις 27 Ιανουαρίου 2019

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στου Ζωγράφου στις 27 Ιανουαρίου 2019

Συγκέντρωση διοργανώνουν οι κομματικές οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κόμματος για τον Δήμο Ζωγράφου, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στον Κινηματογράφο ΑΛΕΚΑ.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Ανδρέας Καραβίδας, μέλος της ΤΕ των Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ-υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Θέμης Γκιώνης.

Ο Ανδρέας Καραβίδας εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου από το 2010. Ως φυσικοθεραπευτής, είναι μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΚΕ για την Αττική είναι ο Γιάννης Πρωτούλης.

Ο Γιάννης Πρωτούλης είναι 42 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007-2012), υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. Ήταν επίσης εκλεγμένος στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001-2006).

Στη συνέχεια δημοσιεύεται το κάλεσμα του ΚΚΕ για τη συγκέντρωση

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ –ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, που συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, ενίσχυσε αποφασιστικά το ΚΚΕ. Για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου. Για να μπουν μεγαλύτερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί δυνατό ΚΚΕ είναι όρος και προϋπόθεση για τη λαϊκή αντεπίθεση, για να πάρει πραγματικές ανάσες ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελός του.

Σήμερα έχεις ακόμα περισσότερη εμπειρία από κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές. Η κάλπικη αντιπαράθεση που στήνουν, το εμπόριο ελπίδας και η προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν για την αιτία και τον χαρακτήρα των λαϊκών προβλημάτων, δεν μπορούν να κρύψουν, ότι όλοι μαζί ενιαία στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει την ζωή και τα δικαιώματά σου. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ, οι εκπρόσωποι τους σε Δήμους και Περιφέρεια, έχουν δώσει δείγματα γραφής. Οδηγός τους είναι η διαχείριση των συμφερόντων του κεφαλαίου, της αντιλαϊκής πολιτικής και της φτώχειας που δημιουργεί.

Στο δήμο μας ιδιαίτερα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, και η διοίκηση Καφατσάκη, υπερασπίστηκαν την κυβέρνηση και την πολιτική της με νύχια και με δόντια. Βρέθηκαν σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, απέναντι από τα λαϊκά συμφέροντα. Πολύ συγκεκριμένα από την αρχή της θητείας της η διοίκηση Καφατσάκη, πέρασε όλες τις κεντρικές κατευθύνσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα:

• Δόθηκαν τα αποθεματικά του δήμου κατ’ επιταγή της κυβέρνησης,

• Δεν έγινε καμία προσπάθεια να εξασφαλιστεί η καθολική πρόσβαση στην προσχολική αγωγή.

• Στήριξε τον «Κλεισθένη», με όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο το οποίο εισάγει,

• Στήριξαν την παραχώρηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας με 26 ακίνητα να βρίσκονται στην λίστα του υπερταμείου,

• Στήριξε τις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζομένων από την καθαριότητα προβαίνοντας σε άθλιες επιθέσεις τις ημέρες των κινητοποιήσεων τους

• Αντιτάχθηκαν στην μείωση των δημοτικών φόρων και τελών κρατώντας την ανταποδοτικότητα στα ύψη,

• Προχώρησε στην κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών μικροοφειλετών προς τον δήμο, καταψηφίζοντας πρόταση – απόφασης για προστασία από τις κατασχέσεις, των δημοτών αλλά και των ίδιων εργαζομένων.

Μην αφήσεις να σε κοροϊδέψουν τα πολλά πρόσωπα με τα οποία εμφανίζονται οι υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής. Τα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια που μέχρι χθες είχαν θέσεις ευθύνης και την επόμενη μέρα των εκλογών με τη ψήφο τους θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές, της ΕΕ και των κυβερνήσεων, την τοπική φορολογία, την ανταποδοτικότητα, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα, σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δώσε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων.

Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία.

Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά αντιλαϊκά μέτρα .

Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.

Γιατί κι εκεί που οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι μαζί μας, έχουν την ευθύνη της διοίκησης και εκεί που είναι μειοψηφία, στηρίζουν – συμβάλουν – οργανώνουν την λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση. Περισσότεροι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι στήριγμα και δύναμη για το εργατικά – λαϊκά συμφέροντα.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, θα κάνει την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού!

Για να δυναμώσει η γνήσια πάλη για απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ και του σάπιου συστήματος, τις μνημονιακές πολιτικές διαρκείας. Για να δυναμώσει ο συνεχής αγώνας για μια νέα κοινωνική οργάνωση της οικονομίας, της παραγωγής, των υπηρεσιών, με το λαό να κάνει κουμάντο στο τόπο του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ΖΩΓΡΑΦΟΥ με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ 43 ετών. Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟΝ δημ. Κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ».

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου