Ετεροχρονισμένη αποχώρηση Βούρτση

Ετεροχρονισμένη αποχώρηση Βούρτση

Με την από 21 Οκτωβρίου 2016 αίτησή του στο πρωτόκολλο του Δήμου Ζωγράφου, αποχωρεί ο Γιάννης Βούρτσης από την παράταξη του "Ζωγράφου Μπροστά" αφού την 20 Οκτωβρίου 2016 ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Αγγελόπουλος τον έχει διαγράψει.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Γιάννη Βούρτση:

«Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου

Κύριε πρόεδρε

Από της έναρξης της τρέχουσας θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξή μας άρχισε να χωλαίνει. Με την πρόοδο του χρόνου αποδείχθηκε η αδυναμία του επικεφαλής αυτής κ. Αγγελόπουλου να εργαστεί και να συντονίσει την ομάδα μας ώστε να παραχθεί έργο θετικό για τον δήμο μας.

Ποτέ δεν συγκληθήκαμε να συζητήσουμε φλέγοντα ζητήματα και να μελετήσουμε την προσεχή μας πορεία και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας.

Πάντοτε έκανα παραστάσεις στον επικεφαλής της παράταξης μας για να συγκροτηθούμε σαν ομάδα και να πάρουμε αποφάσεις. Αυτό δεν έγινε ποτέ όταν μάλιστα επέμενα πάνω σ αυτό γινόμουν δυσάρεστος. Η γενική εντύπωση εντός και εκτός Δήμου είναι ότι δεν ασκούσαμε το θεσμικό μας ρόλο της αντιπολίτευσης. Είμαστε απόντες περιοριζόμαστε σε φανφαρόνικες εμφανίσεις χωρίς περιεχόμενο και με φανερό τον στόχο της επίδειξης.

Στο τέλος ο επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» στις εύλογες παρατηρήσεις μου άρχισε να εκτρέπεται και να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους για δημόσιο άνδρα, να χυδαιολογεί εις βάρος μου και να προσβάλει την προσωπικότητά μου με καφενειακές ύβρεις.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, που έλαβαν χώραν ενώπιον πολλών φίλων της παράταξή μας και όχι μόνον. Ο κ. Αγγελόπουλος απέδειξε ότι δεν αξίζει την τιμή που του κάναμε και δεν τιμά κανέναν μας η παρουσία του κοντά μας. Η ανικανότητα και η αδυναμία ηγεσίας δεν αναπληρώνεται με χυδαιότητες, βρισιές και προσωπικές προσβολές.

Γι’ αυτούς τους λόγους κ. πρόεδρε, σας ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό της Δημοτικής παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» και σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, επιφυλασσόμενος για περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Ζωγράφου  20/10/2016

Μετά τιμής

Βούρτσης Ιωάννης Δημοτικός Σύμβουλος»

 

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου