Φωτιές στο Δημαρχείο Ζωγράφου. Δήλωση Δημάρχου

Φωτιές στο Δημαρχείο Ζωγράφου. Δήλωση Δημάρχου

Οι γνωστοί … άγνωστοι τη νύχτα  της 1ης Σεπτεμβρίου έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που κάηκε ολοσχερώς, στον κλειδωμένο αύλειο χώρο του Δημαρχείου Ζωγράφου.

Ας μη ξεχνάνε οι διοικούντες το Δήμο τη λαϊκή παροιμία που λέει: "άμα δίνεις χώρο στο χωριάτη, θα σ΄ ανέβει στο κρεβάτι".

Η Δημάρχος Ζωγράφου  σχετικά με τον εμπρησμό οχημάτων του Δήμου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/9/2016 ομάδα «αγνώστων» εισήλθε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και έκαψε 3 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι του Δήμου Ζωγράφου.

Από την καταστροφή αυτή δημιουργούνται προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία και Πολεοδομία, στην Κοινωνική Υπηρεσία και στην Δημοτική αστυνομία, στις οποίες ανήκαν τα οχήματα αυτά.

Είναι προφανές σε κάθε πολίτη ότι οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές της δημοτικής περιουσίας, της περιουσίας που έχουν ήδη πληρώσει οι κάτοικοι της πόλης μας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν πολιτική δράση ή διαμαρτυρία.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν εκφοβίζεται και δεν παραιτείται από τους προγραμματικούς στόχους της.

Παραμένουμε δεσμευμένοι στο πρόγραμμα μας το οποίο υλοποιούμε και θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη για την προστασία της περιουσίας του Δήμου και την αξιοποίηση της προς όφελος των δημοτών."

Σημείωση εφημερίδας: Η Δήμαρχος δηλώνει βέβαια μεταξύ των αλλων ότι δεν παραιτείται από τους προγραμματικούς της στόχους, αλλά δυο χρόνια μετά ένας από τους βασικούς προγραμματικούς της στόχους δεν έχει πραγματοποιηθεί. "Η βίλα Ζωγράφου θα γίνει κτήμα του Λαού" !!!!!!!!

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου