Μια λαμπρή εκδήλωση των Παλαιών Ζωγραφιωτών

Μια λαμπρή εκδήλωση των Παλαιών Ζωγραφιωτών

Στους κατάλληλα διαμορφωμένους και φωταγωγημένους κήπους της  Βίλας «Παυλίνα» στο Δήμο Ζωγράφου ο Σύνδεσμος των Παλαιών Ζωγραφιωτών, Σάββατο βράδυ με αφορμή το κλείσιμο μιας παραγωγικής χειμερινής σεζόν πρόσφερε μια λαμπρή βραδιά ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα πλαίσια.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από τα μέλη και τους φίλους η δήμαρχος, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Καλλίρης, η πρώην Δήμαρχος Φωτεινή Σακελλαρίδου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» Θόδωρος Μετικαρίδης μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής του «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος, τοπικοί και πολιτιστικοί φορείς του Δήμου μας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφερόμενος στα τεκταινόμενα της χειμερινής περιόδου τόνισε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν το πολιτιστικό και κοινωνικό  στίγμα που διαμορφώνεται στην πόλη μας.

Για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο βραβεύτηκαν η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης, οι συμπολίτες μας Μαρία Παπανδρέου-Κατσαϊτη, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Γιάννης Αλαμάνος, παλιά μέλη του συνδέσμου.

Η χορωδία υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Τάκη Ρούσου με τα τραγούδια της θύμισε παλιές όμορφες εποχές και η βραδιά έκλεισε με χορό και πλούσιο μπουφέ.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο face book alliapopsi

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου