Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από Συλλόγους

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από Συλλόγους

Ο Σύλλογος Ανεγέρσεως και Αποπερατώσεως του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Ζωγράφου Αττικής “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” στις 17 Ιανουαρίου 2016 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο μεζεδοπωλείο “Σχολαρχείο” επί της οδού Κουσίδου.
Την εκδήλωση εκτός από τα μέλη και τους φίλους που γέμισαν την αίθουσα παραβρέθηκαν εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου η Αντιδήμαρχος ΄Εφη Αλεξανδρή, η Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Στρακαντούνα, ο επικεφαλής της παράταξης “Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου” Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “Αγαπώ Ζωγράφου” Κωστής Παπαναστασόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Λάππα, ενώ προσκλήθηκαν να παραστούν στην κοπή της πίτας του συλλόγου και οι ιερείς των Ιερών Ναών του Δήμου, δυστυχώς έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στο face book Alli Apopsi

                                                                                      

Σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου επί της οδού Ευρυνόμης, ο Όμιλος  «Αντισφαίρισης Γουδιού» στις 17 Ιανουαρίου 2016  πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Ομίλου Μάκης Βλαχογιάννης ο οποίος στο χαιρετισμό που απήυθυνε μεταξύ των άλλων  ευχήθηκε να συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά οι μεγάλες επιτυχίες που κατακτούν οι αθλητές, γιατί αυτοί είναι η ψυχή  του Ομίλου και πρέπει να είμαστε αρωγοί  και πάντα δίπλα τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κλαδευτήρας, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκρέκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» Θεόδωρος Μετικαρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι του Ομίλου, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας του Δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των μικρών αθλητών από τον Διευθυντή του Σχολείου και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Καππή, από τον Πρόεδρο του Ομίλου Μάκη Βλαχογιάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Κλαδευτήρα αλλά και από τους  άλλους δημοτικούς παρευρισκομένους.

Το κλου της εκδήλωσης έγινε με το χορό των μικρών αθλητών του Ομίλου και με το χορευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στο face book Alli Apopsi

    Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

    Άλλη άποψη στου Ζωγράφου