Μας γέμισαν παχιά λόγια και ανεφάρμοστες υποσχέσεις

Μας γέμισαν παχιά λόγια και ανεφάρμοστες υποσχέσεις

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση είχε σηκώσει παντιέρα γιατί πέντε παιδιά είχαν πεθάνει από τις αναθυμιάσεις  μαγκαλιού, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, λόγω αύξησης του πετρελαίου της εποχής εκείνης. Και καλά έκαναν.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ως  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ενώ είχε υποσχεθεί "κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα", τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, για άλλη μια φορά τον διαψεύδουν και καταδεικνύουν ότι "μας γέμισαν παχιά λόγια και ανεφάρμοστες υποσχέσεις". Αυτά που με μεγάλη ευκολία εκστομίζονται, που με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία γίνονται πιστευτά, αλλά που συνήθως μένουν κενό γράμμα.

Μιλάμε για τη σημερινή πρωϊνή πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του Δήμου Ζωγράφου όπου δυστυχώς χάθηκε μια ζωή και κινδύνευσαν άλλοι δύο συμπολίτες μας, γιατί η ΔΕΗ είχε διακόψει την ηλεκτροδότησή του!!!!!!

Αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν ήταν ο γνωστός μας δικηγόρος και γενικός γραμματέας της παράταξης "Ζωγράφου Μπροστά" Λεωνίδας Κουφός ο οποίος τη στιγμή εκείνη πήγαινε προς το γραφείο του.

Βλέποντας τα περιπολικά και τα πυροσβεστικά οχήματα να πηγαίνουν προς τη μεριά των σχολείων, ανήσυχος, αναρωτήθηκε  το "τι μπορεί να συμβαίνει" και τα ακολούθησε.

Συναντήσαμε τον κ. Κουφό και μας διηγήθηκε το γεγονός όπως το έζησε:

"Η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 7.30 το πρωί σε διαμέρισμα του Α΄ ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Αμφιγένειας 3 στο Νέο Ζωγράφου, απεφεύχθησαν τα χειρότερα γιατί ήταν άμεση  η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Τρία πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν αμέσως στον τόπο της πυρκαγιάς και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, την κατέσβησαν, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την επέκταση στα υπόλοιπα διαμερίσματα της ιδίας, καθώς και των παρακείμενων πολυκατοικιών.

Στο διαμέρισμα έμεναν ο Μάρκος Α…. με την Αναστασία και φιλοξενούσαν τον Νίκο Τρ…. ο οποίος είχε κινητικά προβλήματα.

Δυστυχώς ο τελευταίος απανθρακώθηκε, ενώ το ζευγάρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των περίοικων στο διαμέρισμα είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αιτία της πυρκαγιάς ήταν ή αναμμένο τσιγάρο ή γκαζάκι.

Έρευνα διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας".

Τ' ακούς Δήμαρχε?

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου