ΓΙΟΡΤΗ για την "Τρίτη Ηλικία"

ΓΙΟΡΤΗ για την "Τρίτη Ηλικία"

Η 1η Οκτώβρη καθιερώθηκε ως παγκόσμια ημέρα της "Τρίτης Ηλικίας" γιατί  η ζωή στην απομόνωση και στη μοναξιά αποτελεί σκληρή πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, για όλους εκείνους που πάλεψαν κάτω από δύσκολες συνθήκες ατέλειωτα χρόνια και θέλουν το τελευταίο κομμάτι της ζωής τους να είναι ήρεμο, γαλήνιο, να μπορούν ακόμη να ονειρεύονται, γιατί το όνειρο ποτέ δεν είχε ηλικία.

Αυτή την ημέρα ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργάνωσε τιμητική συναυλία ζωντανής λαϊκής μουσικής στο στέγαστρο του υπαίθριου χώρου στο πάρκο Γουδί, και αρκετοί δημότες μας πήραν μέρος σε αυτή τη γιορτή. 

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος για να ακολουθήσει η χορωδία και το χορευτικό τμήμα των ΚΑΠΗ του Δήμου σκορπώντας ζωντάνια και κέφι, με χορευτικό "ταπεραμέντο".

Οι άνθρωποι της "Τρίτης Ηλικίας" όπως καθιερώθηκε να προσδιορίζονται δεν θέλουν μόνον γιορτές με τραγούδια και χορούς, θέλουν  η ΠΟΛΙΤΕΙΑ να τους προστατεύει στην δύσκολη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ τους, κυρίως στη σημερινή συγκυρία  με όλες τις δυσκολίες που πηγάζουν από αυτή..

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου