Είδες η κυρία Τσιαπαρίκου????

Είδες η κυρία Τσιαπαρίκου????

Σχόλια της ΖΩ2 και της «άλλης άποψης»

Στις 4 Ιανουαρίου  το zo2.gr έγραφε για την Ιωάννα Τσιαπαρίκου ότι:

«Από «επιρροή» του Κατσανέβα, στο ΣΥΡΙΖΑ με τη Σοσιαλιστική τάση. Κι από κει, προτεινόμενη υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθηνών.
Ο λόγος, φυσικά, για την Ιωάννα Τσιαπαρίκου. Την πρώην δημοτική σύμβουλο με τη διοίκηση του Κώστα Καλλίρη, στου Ζωγράφου.
Όπως, λοιπόν, εγκύρως πληροφορείται η ΖΩ 2, η κ. Τσιαπαρίκου αναδείχτηκε μεταξύ των υποψηφίων της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, λαμβάνοντας 28 ψήφους επί των 65 παρισταμένων μελών…»
Στις 9 Ιανουαρίου συμπλήρωνε ότι:
«…Δεν συμπεριελήφθη μεταξύ των υποψηφίων, όπως και αναμενόταν, η Ιωάννα Τσιαπαρίκου, καθώς ο «βαθμός» που πήρε από την Νομαρχιακή δεν ήταν προαγώγιμος…»
Να όμως που τελικά η κ. Τσιαπαρίκου εκρίθη προαγώγιμο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης από τον κ. Κουρουμπλή, ο οποίος μπορεί να έχει ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ, δεν ξεχνάει όμως τους Πασόκους (κάποιους Πασόκους…)
Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν σήμερα, η κ. Τσιαπαρίκου τοποθετήθηκε υποδιοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (πιάνει Πειραιά και νησιά)
Της ευχόμαστε εις ανώτερα και αφιερώνουμε το ειδησάριο στους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ και στην νέα εποχή αξιοκρατίας που φέρνει η κυβέρνηση…

Στο φύλλο του Φεβρουαρίου 2015 η εφημερίδα "η άλλη άποψη στου Ζωγράφου" στη στήλη: Μικροσκόπιο σχολίαζε:

Η Ιωάννα Τσιαπαρίκου είχε κατέβει στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Μαϊου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Καλλίρη.
Προτάθηκε από την Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ του Βύρωνα (αλήθεια γιατί παρέκαμψε την αντίστοιχη του Ζωγράφου?) για υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ.
Κόπηκε από την Νομαρχιακή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ. Άνοιξε όμως, όπως λένε οι "φίλοι" μια πόρτα για το μέλλον!!!!
Η εφημερίδα σήμερα συμπληρώνει:
Το μέλλον (!!!!!) για την Ιωάννα Τσιαπαρίκου, σήμερα έφτασε και της ευχόμαστε "καλή επιτυχία" στα νέα της καθήκοντα!!!! τώρα πια με σταθερότητα.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου