Αφήσαμε να κάνετε και εσείς κάτι

Αφήσαμε να κάνετε και εσείς κάτι

Όπως ήταν φυσικό ο πρώην Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του προσάπτει η σημερινή Διοίκηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Κολυμβητήριο Ιλισίων και από την απάντησή του, κάλλιστα εξάγει ο κάθε καλόπιστος το συμπέρασμα ότι: κύριοι αφήσαμε να κάνετε και εσείς κάτι στην διάρκεια της θητείας σας η οποία ασφαλώς είναι μεγαλύτερη χρονικά από την προηγούμενη και έχετε τα χρονικά περιθώρια.

Ο Γιώργος Γιαννκόπουλος απαντάει:

«Επειδή  είδα η σημερινή Διοίκηση του Δήμου να κυκλοφορεί φωτογραφίες από κατεστραμμένα πλακάκια καθώς και ντουζιέρες στο κολυμβητήριο, σημειώνω ότι σίγουρα σε ένα κολυμβητήριο του μεγέθους μάλιστα των Ιλισίων δεν γίνεται να λύνονται όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας συνεχώς.

Όμως η διοίκηση του πρώην Δημάρχου Κώστα Καλλίρη έκανε τις απαραίτητες εργασίες στο κολυμβητήριο τις οποίες θεωρούσε αναγκαίες για την εύρυθμη και αδιάκοπη λειτουργία του. 
Μερικές από αυτές ενδεικτικά είναι η πληρωμή των δυσθεώρητων χρεών φυσικού αερίου και ΕΥΔΑΠ επιπέδου των 300.000 ευρώ έκαστος! Βλέπετε χωρίς φυσικό αέριο για θέρμανση του νερού και ΕΥΔΑΠ δεν υπάρχει πισίνα. 
Επίσης επισκευάστηκε ο υποσταθμός της ΔΕΗ που είχε τεράστιο πρόβλημα και έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την ιδία την χρήση του κολυμβητηρίου. επισκευή όλων των προβολέων στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, αλλαγή αντλίας κυκλοφορίας ζεστού νερού στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, συνεχείς επισκευές στο κολλεκτέρ των αντλιών στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, επισκευή εναλλάκτη στο κλειστό μπάσκετ & αλλαγή με αυτόν της μικρής πισίνας  που ήταν μικρότερος και μ’ αυτόν τον τρόπο θα ζεσταίνετε το νερό πιο γρήγορα ακόμη & όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή. Βάψιμο αποδυτηρίων καθώς και κερκίδων και μελέτη για εγκατάσταση εξαερισμού μετά από υποδείξεις του υγειονομικού ελέγχου
Όπως είναι φυσικό με χρέη τέτοιου επιπέδου που είχαμε παραλάβει ξεκινάς από προβλήματα εύρυθμης λειτουργίας του κολυμβητηρίου και μετά σαφώς ασχολείσαι και με εργασίες καλλωπισμού του χώρου καθώς και βελτίωσης δομικά των κτιριακών εγκαταστάσεων, που χρειάζονται πολύ παραπάνω χρήματα από αυτά που είχαμε παραλάβει ως διοίκηση του Νομικού Προσώπου.
Να ενημερώσω και για την ιστορία πάντως ότι το κολυμβητήριο επί διοίκησης μας δεν έκλεισε ποτέ και ότι σε αυτόν τον χώρο που κάποιοι τον παρουσιάζουν ως άθλιο επειδή δεν υπήρχε άλλο κατάλληλο κολυμβητήριο μας παρακαλούσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία και έγιναν τον Ιούλιο οι Πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης τη στιγμή που γύρω μας όπως γνωρίζεται τα περισσότερα κολυμβητήρια ήταν κλειστά.
Ελπίζουμε τώρα που έχουμε παραδώσει στην καινούργια διοίκηση που πραγματικά κάνει φιλότιμες προσπάθειες 600.000 ευρώ πλεόνασμα να προχωρήσουν σε εργασίες περαιτέρω αναβάθμισης του χώρου που εμείς λόγω χρεών και υπολοίπων δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκτεταμένα.
Με τιμή
Γιαννακόπουλος Γιώργος».

 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου