ΦΥΛΛΟ 119

ΦΥΛΛΟ 119

ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ ΧΡΟΝΟΣ 2014

Κυκλοφορεί φήμη ότι ο Γρίβας, Ηπειρώτης όν, μαζί με κάποιους άλλους Ηπειρώτες, προωθεί διάσπαση στον υπάρχοντα σύλλογο των Ηπειρωτών, ιδρύοντας ένα νέο.

                                                @@@@

Η ίδια φήμη μιλάει για προσωρινή Διοίκηση με Πρόεδρο τον Γρίβα και Αντιπρόεδρο την κ. Καζάκου. Τρελές συγκλήσεις ….

                                                @@@@

Ο Καλλίρης έκανε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας το Γρίβα και στη συνέχεια τον όρισε Πρόεδρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ….Κάποια στιγμή θα βγουν όλα στον αέρα.

                                                @@@@

Αν δεχτούμε ότι ο Γρίβας σαν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας έκανε καλή δουλειά, τότε με τα ίδια μέσα ο Παπαγιαννόπουλος πάτωσε την καθαριότητα.

                                                @@@@

Μάθαμε ότι διάφορες πηγές έστειλαν μήνυμα στο Γρίβα θα αναλάβει πάλι την Αντιδημαρχία της Καθαριότητας και εκείνος αρνήθηκε.

                                                @@@@

Αγνωμοσύνη στο μεγαλείο της, αλλά και λυκοφιλίες στο ύψιστο σημείο. Το περίβλημα καλό, τα χαμόγελα καλά, οι χαιρετούρες καλές, τα καλά λόγια καλά, το ενδιαφέρον ψεύτικο και ιδιοτελές, αλλά από ψυχή μηδέν.<o :p></o>

                                                @@@@

Στους Παλαιούς Ζωγραφιώτες που έκοψαν την πίτα τους, εμείς κόψαμε …. πηγαδάκια με ετερόκλητους συμμάχους, λυκοφιλίες, λυκοχαμόγελα.

                                                @@@@

Υπήρχε μια διάχυτη ατμόσφαιρα στους γνωρίζοντες, ότι περίμεναν την άφιξη της είδησης ….. και εφάνει νεοέλληνας ο οποίος ανέκραξε: «η φάλαγγα ΠΕΤΤΑ ξεκίνησε επίθεση», αναφωνήσατε τρείς ΖΗΤΩ για τον αρχηγό!!!

                                                @@@@

Όλοι προβληματίστηκαν γιατί γίνεται αυτή η επίθεση όταν απέναντι σου ο εχθρός είναι διαλυμένος. Τόση πολύ πειθώ έχει ο νεοέλληνας προς τον αρχηγό;

                                                @@@@

Εμείς γνωρίζαμε έναν αρχηγό με μυαλό, είπανε αρκετοί συνδαιτυμόνες, προς τι η επίθεση της φάλαγγας; Δεν καταλαβαίνει ότι δυναμώνει ή συσπειρώνει τον εχθρό και αποδυναμώνονται οι φίλιες δυνάμεις;

                                                @@@@

Κάποιοι μίλησαν για «εφιάλτες», κάποιοι άλλοι είπαν για τον νεοέλληνα ότι θέλει να γίνει «Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη» μετεκλογικά<o :p></o>

                                                @@@@

Ο Κόλλιας, ο Στεργίου και ο Παπαγιαννόπουλος παρήγαγαν έργο. Έργο που το παρουσίασαν στην εφημερίδα «Σκονάκι» ή από δω και από εκεί.

                                                @@@@

Για να παράγουν έργο από μόνοι τους δεν γίνεται. Έπρεπε να είχαν την  έγκριση του Καλλίρη, την οποίαν και είχαν.

                                                @@@@

Μπράβο αγόρια, είσαστε άξιοι στις θέσεις που είχατε, τις οποίες σας είχε δώσει ο Καλλίρης, όπως επίσης σας είχε εγκρίνει ή σας είχε προτείνει, κατ’ αυτούς, τα έργα που πραγματοποιήσατε.

                                                @@@@

Κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Όποιος Δήμαρχος να ήταν στη θέση του Καλλίρη, μετά από αυτά που μάθαινε, θα είχε προχωρήσει πιο γρήγορα σε ανασχηματισμό των Αντιδημάρχων.

                                                @@@@

Κανένας δεν έχει παντρευτεί τη θέση του, αλλά και η καρέκλα του είναι προσωρινή. Ας μην ξεχνάμε δε ότι το έργο που παράγεται είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.

                                                @@@@

Έχουμε ένα ερώτημα για το φίλο και σύντροφο Σούλη Παπαγιαννόπουλο. Στη συνέντευξη που έδωσε στη «ζωγραφόPOLIS» αναφέρει ότι δεν παραιτήθηκε από την παράταξη της οποίας Πρόεδρος είναι ο Καλλίρης.

Και σε άλλο σημείο αναφέρει ότι θα είναι ένας από αυτούς που θα συμμετέχει σε μια νέα παράταξη, ακομμάτιστη, χωρίς δεσμεύσεις κλπ.

Σε ποια από τις δύο θα ανήκει;

                                                @@@@

Παραιτήθηκε ο Γεν.Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος. Τώρα κάποιος τέως θα χάσει το στήριγμά του.

                                                @@@@

Καταδρομική κίνηση έγινε από τρείς Συριζαίους σε ιδιωτικό χώρο υπαλλήλου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ.  Πρόκειται για την Τίνα Καφατσάκη, Χάρη Σταματάκη και Όλγα Τσουτσουδάκη.<o :p></o>

                                                @@@@

Η επίθεση αυτή προέβλεπε εκφοβισμό του υπαλλήλου ώστε να «αποκαλύψει» τα μυστικά της ΜΑΞΙΑΔΗΖ , αυτά τα οποία υποτίθεται, δεν βγαίνουν προς τα έξω.

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου