Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό μπαζάρ από το Καταφύγιο Ζωγράφου

Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό μπαζάρ από το Καταφύγιο Ζωγράφου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και παρά τους δύσκολους καιρούς θα αγοράσουμε κάποια δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. 

Επειδή όμως με την κρίση βασανίζονται περισσότερο από ποτέ και τα αδέσποτα, στη χώρα μας, τα φιλοζωικά μπαζάρ που θα γίνουν αυτές τις μέρες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αγοράσετε απίστευτα πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζώα που τριγυρνούν πεινασμένα και άρρωστα δίπλα μας αλλά και τα αμέτρητα ζώα που βρίσκονται κλεισμένα στα καταφύγια. 

Ενα τέτοιο μπαζάρ διοργανώνεται το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ζωγράφου και θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Ρυθμός” στο Γουδί. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου είναι ιδιώτες, ελάχιστοι στον αριθμό, που με τεράστια προσωπική καθημερινή δουλειά δουλεύουν εθελοντικά και φροντίζουν τα ζώα εκεί αλλά και τα άλλα αδέσποτα που βρίσκονται στο δρόμο. 

Εκεί θα βρείτε απίστευτα πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές. Είναι μάλιστα ευκαιρία να προμηθευτείτε τα δώρα των αγαπημένων σας προσώπων βοηθώντας παράλληλα και τα ζώα. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα απίστευτα κεριά για το σπίτι, άλλα όμορφα διακοσμητικά, κοσμήματα, είδη ζώων, μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία, DVD & αξεσουάρ και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς σε πραγματικά μοναδικές τιμές. Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολύ ωραία δώρα. 

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Καταφύγιο Ζωγράφου: 

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, από 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Κέντρο Ρυθμός, Γ. Παπανδρέου & Μ. Αλεξάνδρου, Γουδή (έναντι πάρκου). 
Επισκεφτείτε το μπαζάρ, αγοράστε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σας και μιλήστε με τους υπεύθυνους του καταφυγίου για τον τεράστιο αγώνα που κάνουν. Μάθετε επίσης και για τα υπέροχα ζώα που φροντίζουν και που ψάχνουν ένα μόνιμο σπίτι. Ισως μάλιστα δείτε και το ζωάκι που θέλετε και αποφασίσετε να του χαρίσετε ένα παντοτινό σπίτι, μακριά από το κλουβί.
 

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου

Άλλη άποψη στου Ζωγράφου