ΦΥΛΛΟ 143 Οκτώβριος 2016

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για το ρεύμα που καταναλώνουν οι καταληψίες στη Βίλα Ζωγράφου και ο Δήμος πληρώνει «αέρα πατέρα»  (σύμφωνα με δημοσίευσή μας στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας στο μικροσκόπιο)

                                      @@@@@

Η Δήμαρχος απάντησε ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την μετεγκατάσταση του Ωδείου και μετατροπή του χώρου, σε χώρο πολιτισμού.

                                      @@@@@

Σε ενημέρωση που έγινε από τον Χάρη Σταματάκη για τη δομή της Ραφήνας, ειπώθηκε ότι στην αρχή ο αριθμός των προσφύγων αυξομειώνεται γιατί ξαφνικά εχάνοντο κάποιες οικογένειες !!!!!

Σας θυμίζει κάτι…..

                                      @@@@@

Παρ’ όλα αυτά η δομή της Ραφήνας πρέπει να λειτουργεί επαρκώς. Βέβαια την έχει αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

                                      @@@@@

Εκεί βέβαια δεν μπορούσε να λείπει η οργάνωση εθελοντών η «Αποστολή» παρ’ όλη την αντίθετη άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παραχώρηση στο ΥΠΕΘΑ.

                                      @@@@@

Θα μας πείτε ποιος είναι ο κολλητός αυτός στην Πολυφήμου με την Πόρσε, ο στυγνός κυνηγός των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, ο ρουφιάνος στην Τροχαία που κόβει κλήσεις;

                                      @@@@@

Παραίτηση στη «κουβέντα» για να αποκτήσει την αρχική της στιβαρότητα υπέβαλε η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Θεοδωρίδου από το Ωδείο Ζωγράφου.

                                      @@@@@

Το βασικό πρόβλημα είναι η σχέση καθηγητών-Ωδείου-Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού.

                                      @@@@@

Η συνάντηση Δημάρχου – Θεοδωρίδου έλυσε το πρόβλημα και δεν κουκουλώθηκε πάλι κάτω από το χαλί.

                                      @@@@@

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανδρέας Καραβίδας, ζήτησε από την Δήμαρχο να εξηγήσει σε ποιες ενέργειες έχει προβεί προς τον Εισαγγελέα και εκείνη απάντησε αδιάφορα χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

                                      @@@@@

Ανάμεσα στα άλλα που ζήτησε ο κ. Καραβιδας ήταν και το περιβόητο έγγραφο προς τον Εισαγγελέα που ακούγεται συνέχεια ότι έχει σταλεί.

Αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι μόνον στα λόγια…..

                                      

Σχολια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια.